2777
2789
عنوان

خواهر معلولم دیوونه شده🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 5253 بازدید | 138 پست
خوب باهاش برو بهزیستی از بهزیستی برا رهن خونه و کمک مخارج خونه درخواست کمک کن البته نمیدونم شغلتون چ ...

چون‌معلول قبول میکنن 

منو قبول نمیکنن

هیچ کمکی نمیکنن چون قیوم پدرمه و در قید حیات 

پدرم معتاد بیکار نمیبینیمش یعنی خودش نمیخواد ببینه مارو

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم براش سوخت بین آدمای خودخواه داره اذیت میشه و تنها پناهش هم میخاد بره

می خواد درسته نه میخاد 

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

معلولیتش خیلی زیاده آخهه خیلیارودیدم روویلچرن فقط پاشون مشکل داره حتی ازدواجم کردن هیچ ارثی ندارین ک ...

نه هیچی خونه مادربزرگم که به ما نمیرسه 

نمیتونه راه بره کامل 

ببین جفت تون بچه نیستید

بایدبشینیدباهم فکری کنید به اون هم این قوت قلب بده رهاش نمیکنی

اگربلاخره روزی تنهاشدید برید یه خونه دوتایی بگیرید ازپس مخارج خودتون که برمیاید!؟ 

باشرف زندگی کنید زیرمنت هیچ کس نرید دوتایی خرج تونوبدید

درس که خوندید کاری چیزی پیداکنید رهانکنیدهم دیگه رو... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
نگو چه مرگشه. حق داره این احساس رو داشته باشه. خدا ان شاالله به حق همین شب های عزیز کمک حالتون باشه. ...

اخه نمیگه حرف نمیزنه 

میگم خونه میگیریم میمونی بازم همونه 

افسرده شده حتما باید ببریدش پیش پزشک 

خوب چرا تو همون خونه مامانبزرگ زندگی نمیکنید شماها که بزرگ هستین ، براچی میخوای بری پیش عمه ها 

بگو من میخوام پیش خواهرم باشم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

چون‌معلول قبول میکنن منو قبول نمیکننهیچ کمکی نمیکنن چون قیوم پدرمه و در قید حیات پدرم معتاد بیکار نم ...

تورو خدا مراقب خواهرت باش بذا حس کنه تو پشت و پناهشی بذا زندگیت قهرمانی باشه 

مراقب خودتم باش 💔

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

چون‌معلول قبول میکنن منو قبول نمیکننهیچ کمکی نمیکنن چون قیوم پدرمه و در قید حیات پدرم معتاد بیکار نم ...

سهم ارث پسر دو برابر دختر هست ، با سهم پدرتون نمی‌تونید خونه اجاره کنید؟ شاغل نیستین؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

ببین جفت تون بچه نیستیدبایدبشینیدباهم فکری کنید به اون هم این قوت قلب بده رهاش نمیکنیاگربلاخره روزی ...

من خودم معلمم 

ولی هیچ پس اندازی ندارم از پس هزینه ها در نمیام ماهانه بالای ۷ تومن قسط بانک میدم

سهم ارث پسر دو برابر دختر هست ، با سهم پدرتون نمی‌تونید خونه اجاره کنید؟ شاغل نیستین؟

معلمم 

پدرم سهمشو نمیده 

عزیزم خدا خیلی بزرگه انشاله که سایه مادربزرگتون بالای سرتون باشه ولی آیا شما یا ایشون نمیتونید ازدواج کنید

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

اخه نمیگه حرف نمیزنه میگم خونه میگیریم میمونی بازم همونه

بهش بگو بهزیستی تو رو قبثل نمیکنه چون سنت زیاده و سالمت عقلی داری ، بگو که بهزیستی پول مفت نداره ک یه ادم بالغ رو نگهداری کنه ، بعدشم بگو من میخوام پیش خواهرم باشم هرجا باشیم با هم هستیم هیچوقت جدا نمیشم ازت

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

افسرده شده حتما باید ببریدش پیش پزشک خوب چرا تو همون خونه مامانبزرگ زندگی نمیکنید شماها که بزرگ هستی ...

وقتی ارثیه میشه عمه عموهام میفروشن پولشونو میخوان دیگه