2777
2789
عنوان

خواهر معلولم دیوونه شده🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 5253 بازدید | 138 پست
قضیه ازدواجت چی شد؟مگه قرارنبودازدواج کنی؟

پسر کارش اماده نیست طول میکشه 

من اکه ازدواج کنم میتونم یکاریش کنم چون پسر خونه داره ولی خب ازدواجم مشخص نیس که

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن با خواهرت حرف بزنی آروم بشی دلداریش بده خودت رو اصلا نگران نشون نده ایشالا مامان بزرگا هم خوب ...

من اصلا پیشش نمیتونم بشینم اصلا انگار نمیتونم درکش کنم نمیتونم قبول کنم این خواهر منه بدتر میشه همه چیز

زنش قبول نمیکنه

قبل از اینکه اون زنش باشه شما دختراش هستین با مهربونی باهاش صحبت کن برید تو یکی از اتاقای خونه زندگی کنید کاری ام به اونا نداشته باشین 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ازدواج نمیتونه کنه ؟

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

قبل از اینکه اون زنش باشه شما دختراش هستین با مهربونی باهاش صحبت کن برید تو یکی از اتاقای خونه زندگی ...

اوایل ازدواجش قرار همین بود رفتیم اخر یک هفته دعوا راه انداخت بابام اورد مارو خونه مامانجون

اوایل ازدواجش قرار همین بود رفتیم اخر یک هفته دعوا راه انداخت بابام اورد مارو خونه مامانجون

خوب دعوا راه بندازه ، اصلا به هیج جاتون حسابش نکنین اون خونه مال شماست 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اره

نمیدونم حق بهت بدم یا نه خواهری داشتم معلول بود فوت کرد دعوا داشتیم با هم ولی این مدلی در موردش حرف نمیزدم بعد چرا عمه هات جلوی خواهرت حرف زدن ببخش رک حرف میزنما عمه هات آدما؟

تحت فشار روحی قرار داره

نمیشه دوتایی برید یه جایی رو اجاره کنید زندگی کنید؟

کسی توی فامیل نیست کمک کنه بهتون ؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم