2777
2789
عنوان

یاامام حسین(ع)

115 بازدید | 9 پست

پارسال همین موقع من همین آرزو رو داشتم،نشد..

بازم سپردم به خودت همه چی رو..اما بازم آرزوم همونه چیزی عوض نشده ،نشد ولی هنوز که هنوزه وقتی محرم میاد و اسمت رو میشنوم بهت میگم تو تنها کسی هستی که هرررگز ازت ناامید نمیشم بلکه همیشه منتظر معجزه تم اگه م نشد که حتما بهترین رو برام خواستین.دیشب یهویی بدون اینکه فکری قبلا روش کرده باشم تو مراسم نذر کردم که اگه درست بشه همه چی اسم پسرم رو بذارم محمد حسین و چن دست لباس نذر کردم و اینکه بین نیازمندا غذا پخش کنم روزش فرقی نداره فقط تو طول محرم باشه.اینا رو اینجا نوشتم برای سال دیگه همین موقع که اگه ارزوم براورده شد یادم نره که چه نذرایی داشتم و ادا کنم.بماند به یادگار ۷تیرماه ۱۴۰۴و دومین شب محرم...

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.

ان شاالله همین محرم به حاجت دلت برسی 

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شا...ک همین محرم حاجت روا بشی🌷

ممنون عزیزدلم.امیدوارم همه به اون چیزی که بخاطرش دعامیکنن برسن 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.

ان شاالله همین محرم به حاجت دلت برسی

ممنون گل.شمام همینطور

انشالله حاجت روا بشی

برای منم دعا کنید💔

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

انشالله حاجت روا بشیبرای منم دعا کنید💔

چشم عزیزم.محتاجم به دعات

الهی آمین بحق فاطمه زهرا و بانو خدیجه کبری

ممنون عزیزدلم