جهان9090 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 88 عنوان بارداری 85 بازدید | 14 پست من فردا اول هفته ششم هستم برای دیدن ساک حاملگی ای برم سونو را بار رفتم هفته چهارم دیده نشده ای برم ؟ 1396/12/05 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الی_خانوووووم عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 1900 سونو رو تو 8 برو که هم قلب و هم ساک تشکیل شده باشه خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم
مهساآآآ عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 294 ینی چی واضح تر بگو میگه هفته ۴ رفتم دیده نشده بچه الان هفته ۶ هس میگه الان برم نشون میده
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105506 الان ساک تشکیل شده..ولی اگر مشکلی نداری ۸ هفته برو که قلبم ببینی😘😘هر چند من ۶ هفته که رفتم قلبم بود😘 گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51284 زود رفته بودی عزیزم.. بزار یهفته یا نهایتا دوهفته دیگه برو صدا قلبشم بشنوی یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105506 میگه هفته ۴ رفتم دیده نشده بچه الان هفته ۶ هس میگه الان برم نشون میده 😆😆😆😆 گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
setaya_khanoom عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 889 منم۵هفته رفتم ساکوواژینال دیدن این هفته قراره براقلب برم وارد۸هفته شدم خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
آنای_سامیار عضویت: 1389/11/11 تعداد پست: 1158 سلام زندگی من سرشار از آرامش، سعادت، سلامت و ثروت است خدای من به خاطر همه چیز ازت ممنونم
setaya_khanoom عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 889 الان ساک تشکیل شده..ولی اگر مشکلی نداری ۸ هفته برو که قلبم ببینی😘😘هر چند من ۶ هفته که رفتم قلبم بو ... گیسووجونم سلام چه عجب مبارکه چه زودنی نی اوردی پارسال عروسی😁😁ستایامنتظرم اگه منویادت باشه منم بعداز۵سال بامیکروباردارشدم۲قلوان خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105506 گیسووجونم سلام چه عجب مبارکه چه زودنی نی اوردی پارسال عروسی😁😁ستایامنتظرم اگه منویادت باشه منم بعدا ... اسمت خیلی تو ذهنمه🤔عجله داشتم واسه مامان شدن😂😂😂مرسییی😍😍😍وااای خدا حفظ کنه دوقلوهای خوشگلتو😍😍😍😍😍 گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105506 گیسووجونم سلام چه عجب مبارکه چه زودنی نی اوردی پارسال عروسی😁😁ستایامنتظرم اگه منویادت باشه منم بعدا ... واست صلواتم فرستادم😍😍😍😍😍 گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”