2777
2789
عنوان

عکسای قبل از عملش رو پیدا کردم 😂

313 بازدید | 10 پست

یه اکانت فیسبوک قدیمی مال سال 2013 اینا از دوست پسرم پیدا کردم بعد اون تایم قبل از عمل دماغش بوده کلی عکسای سسممم دهه هشتاد کلا مردم عجیب بودن فکر نمیکردم اونم انقدر اوضاعش خراب باشه فقط اون دخترایی که براش اتیش کامنت کرده بودن 😂😂

از وقتی پیداشون کردم دارم پاره میشم نمیدونم برم به روش بیارم که چیا رو پیدا کردم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا همینن عمل نکرده لولو بعدش خوب میشن. 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

نه بهش نگو امکان داره اون هم بره عکس های قبل ابرو برداشتن شمارو پیدا کنه

وای نه بابا من اون دوره که درحال سم پراکنی بوده تو فیسبوک مامانم موهامو دو گوشی میبسته یه طفل معصوم بودم 😂😂

هر تیپی و هر قیافه ای توی زمان خودش قشنگه 

ادما علم غیب ک ندارن بدونن بعدا تیپ و بقیه چیزاشون بعدا خز میشه...طبق شرایط جامعه رفتار میکنن اونی چیزی تو زمان خودش رو روال هست

الان مسخره کردن گذشت دوس پسرتون چیش خنده داره😶

ده  بیس سال دیگه ایندگان ممکنه ماها رو مسخره کنن 😐

ما ک نمیدونیم اینده قراره چی مد بشه

هر تیپی و هر قیافه ای توی زمان خودش قشنگه ادما علم غیب ک ندارن بدونن بعدا تیپ و بقیه چیزاشون بعدا خز ...

اره دقیقا الان من دارم مسخره اش میکنم ولی اون اون موقع فکر میکرده دیگه ته استایله فکرکن تو بیوش زده بوده فشن مادل بعد یه سریا باهاش لاسم میزدن 😂😂

اره دقیقا الان من دارم مسخره اش میکنم ولی اون اون موقع فکر میکرده دیگه ته استایله فکرکن تو بیوش زده ...

گناه داره اذیتش نکن ولی😂😅

بیو زده بوده مدل این دیگه ته اعتماد بنفس کاذب بوده شاخ پندار بوده😅

گناه داره اذیتش نکن ولی😂😅بیو زده بوده مدل این دیگه ته اعتماد بنفس کاذب بوده شاخ پندار بوده😅

کاریش نکردم ولی خیلیی خره این بچه 😂

هنوزم هست اعتمادبه نفسش عجیب زیاده