2777
2789
عنوان

سلام علائم بارداری قبل پریودی

88 بازدید | 14 پست

ممکنه درد. سینه از علائم بارداری باشه یا دلخوش نباشم... یک هفته‌ تا موعدم مونده سینه هام از کنار دست میزنم درد دارن و. سنگین شدن نوکشم حساس شده‌ 

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم درد سینه (اصلا نمیتونستم لمسشون کنم) هم دلدرد هم کلافگی و بدخلقی

مال من اونقد زیاد نیست  برای شما اولاش کم بود بعد زیاد شد؟ من ک یک هفته مونده تا پریودم یکم حساس شدن  ولی کلافگی و خستگی خیلی دارم

اللهم عجل لولیک الفرج
آره عزیزم باردار بودمانشالا که بارداری ولی بذار از موعودت بگذره تست بزن

فدات ممنون امیدوارم کردی منم نوکش حساس شده سنگین و بزرگ شده دردش موق دست زدن هست

اللهم عجل لولیک الفرج
مال من اونقد زیاد نیست برای شما اولاش کم بود بعد زیاد شد؟ من ک یک هفته مونده تا پریودم یکم حساس شدن ...

درد سینه من یکم بیشتر از قبل بود

صبر کن زمانش برسه و بگذره معلوم میشه. انشالله که بارداری عزیزم نبودی هم ماه بعد انشالله🩷 استرس و فکر اضافه اصلا نداشته باش که همه چیزو بدتر میکنه

درد سینه من یکم بیشتر از قبل بودصبر کن زمانش برسه و بگذره معلوم میشه. انشالله که بارداری عزیزم نبودی ...

من تو پریودی های قبل درد سینه نداشتم اصلا ولی تو بارداری داشتم 

اللهم عجل لولیک الفرج
دقیقا دردش وقتیه دست میزنی بهش قربونت برم ایشالا که خدا برات بخواد

ان شاء الله عزیزم پس احتمالش هست باشم. دعا کن عزیزم چندروز دیگه ناامید نشم 

اللهم عجل لولیک الفرج