2821
2789

جانم

اولا بگم حسم خوبه ولی من ادعا حس شیشم ندارم

خیلی چیزا درست گفتم 

نمونه یکی چه وقت پیش بعد ی ماه گفت درست گفتی همه چی رو

یا بارداری ی خانم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جانماولا بگم حسم خوبه ولی من ادعا حس شیشم ندارمخیلی چیزا درست گفتم نمونه یکی چه وقت پیش بعد ی ماه گف ...

حس آرمان استادم بهم چیه 

۶ سال پیش میشناختمش و بعد اون همه سال امروز استوری شو ریپلای زدم و جالبه حرفامون راجع به عشق بود

یا علی هم دانشگاهی ام که تنها پسری بود که قبول کردم و الان فقط لایک میکنع استوری هامو

کدومشون چیزی حس میکنی🥲

🌙✨️

‌‌

حس آرمان استادم بهم چیه 

۶ سال پیش میشناختمش و بعد اون همه سال امروز استوری شو ریپلای زدم و جالبه حرفامون راجع به عشق بود

یا علی هم دانشگاهی ام که تنها پسری بود که قبول کردم و الان فقط لایک میکنع استوری هامو

کدومشون چیزی حس میکنی🥲

🌙✨️

جانماولا بگم حسم خوبه ولی من ادعا حس شیشم ندارمخیلی چیزا درست گفتم نمونه یکی چه وقت پیش بعد ی ماه گف ...

بنظرت من خوب میشم وسواس داره دیونم میکنه دیگه قرص و دارو هم نمیتونه درمونم کنه

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

حس ششمی؟ ماه تولدم؟حس میکنی تو کنکور 404، چه رشته ای قبول میشم؟ رشته تاپ یا رشته پیراپزشکی؟

فکر کنم بهمن

پیراپزشکی

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

برمیگرده؟ازدواج داریم؟

برگشت بله

ازدواج ۵۰۵۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

بنظرت من خوب میشم وسواس داره دیونم میکنه دیگه قرص و دارو هم نمیتونه درمونم کنه

بله خوب میشی 

خودت دلیل حال خوبت باش فقد منفی نگر نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حس آرمان استادم بهم چیه ۶ سال پیش میشناختمش و بعد اون همه سال امروز استوری شو ریپلای زدم و جالبه حرف ...

حس میکنم آرمان دوست داره

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

فکر کنم بهمنپیراپزشکی

مرسی عزیزدلم

بعد حس میکنی تراز کل من امسال چند میشه؟ بالای 7 هزار یا زیر 7 هزار؟ 

و اینکه دولتی قبول میشم یا ازاد

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟