2777
2789
عنوان

تو بچگی شاهد هرزگی یه زن بودم 😑

356 بازدید | 12 پست

وقتی ۴ ساله ام بود تو کوچه بازی میکردم دیدم  شوهرخاله ام رفت تو مغازه محلمون که برای یه زن بود شوهرش مرده بود .زنه میشد دختر عمه ی شوهر خاله ام ‌ .  منم دوییدم رفتم تو مغازه. همین ک رسیدم دیدم اون پشت ته مغازه یه در کوچیک بود ک میرفت تو حیاط خونه زنه. دیدم شوهرخاله ام از تو اون داره میره داخل . زنه هم منو دید یه اسکمو داد بهم منو فرستاد بیرون . در مغازه رم بست ‌ . منم سریع رفتم ب خاله ام گفتم . خاله امم سریع رفته بود دم خونه زنه در میزد میگفت بگو شوهرم بیاد بیرون . زنه هم گفت شوهرت اینجا نیس و راه نداده بود تو خونه. کلا خاله ام ب شوهرش و دختر عمه اش شک داشت از اول. و همیشه میگفت ی چیزی بینشون هست .

این قضیه رو و اتفاقای بعدشو هم از بقیه همیشه شنیدم و یادم موند .حالا خاله ام فوت شد. چند سال بعدش هم شوهرش فوت شد . روز فوتش دخترعمه اش اومد گریه میکرد میگفت طفلی چقدر سختی کشید و زنش هم دیوونه بود و قضیه اون روز رو برای چن نفر تعریف کرد گفت دیوونه بود و توهم زده بود ! منم چیزی نگفتم.  ولی واقعا دیدم . چقدر میتونه یه ادم بی چشم و رو باشه با اینکه گناهکاره پشت سر مرده بگه دیوونه و توهمی بود با اینکه راست گفته بوده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو‌۴ سالگیت یادته

اره ! این جزئیاتم چون همش تو خونه ازم سوال کردن چی دیدی و همش تعریف میکردن تا الان .همین اخیرا هم دوباره یکی ازم پرسید اون روز واقعا دیدی یا خیالاتی شده بودی