2777
2789

البته ازوناییشون که به خودشون میرسن شیک پوش ان ناخناشون خوشگله 

ادم تو اون سن تازه جا افتاده میشه 

جاریم چهل سالشه تازه ازدواج کرده البته ازدواج دومشه خیلی شیک و باکلاسه اول همه مخالف بودن ولی وقتی دیدیمش خوشمون اومد انقد با سلیقه خونش شیک و مرتب همیشه شیک پوشه و ارایش میکنه و از همه مهم تر عاقلانه رفتار میکنه خوش به حالش من میگم تازه الان وقت ازدواج و بچه دار شدنه 

اونوقت من ۲۵ سالمه از سوتی هایی که دادم دوس دارم برم زیر زمین دیگه نیام بیرون

انقد هزینه جهاز و عروسی و اینام شد اصلا همش چرت و بدرد نخور یذره عقل به خرج ندادم رابطه ام با شوهرمم گند زدم...

من خودم گلم کود بیارین

تو هم عاقل میشی

مگه اونم از اول اینجوری بوده؟!

از االان شروع کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم این مراحل رو گذرونده الان عاقل شده

شمام باتحربه میشی تا۱۰سال دیگه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

برای اصلاح هیچ وقت دیر نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

میلف 😆

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

من سنم کمه اما عاقلم

اما بخاطر موضوعاتی اینقدر ذهن و ردانم بهم ریخته میشه واهی ک از ریخت میوفتج انگیزه هیچی نذارم اما وقتی ردحیم خوبه به خودمومیرسم

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

منم انقد دوس دارم با سلیقه باشم چیزای چرت نخرم خونه رو شیک و با سلیقه بچینم ولی حس میکنم پول داشته باشی چیزای گرون و شیک میخری با سلیقه میشه البته سلیقه رو باید یادگرفت اونایی که زیاد رفت و آمد دارن حس میکنم چیزای زیادی یاد میگیرن از اطرافیان 

منم حس میکنم انقد با شوهرم سرچیزای بیخود دعوا کردم و صدامو بلند کردم حس میکنم از چشمش افتادم در ضمن تنبلی و شلختگیمو هم دیده دیگه بدتر از چشمش افتادم 

فکر کنم ازمن خوشت بیاد البته کسی باور نمیکنه بالای ۴۰ دارم ببخش خیلی ازخودم تعریف کردم ولی باور کن راست گفتم.

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.