2777
2789

بدون خونه تو تهران یا کرج 

برا دو نفر یا مثلاً ۳ نفر 

در ماه میشه مثلاً چقدر خرج کرد ؟

برا گوشت و مرغ خریدن محدودیت داره؟

لباس و اینا چی؟

متوسط باید زندگی کرد؟ پایین تر از متوسط؟ یا دیگه خیلی سخت؟

شما اینو تو چه رنج حقوقی میبینید و خودتون با چند تومن زندگی میکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خونه برای خودتونه یا مستاجر هستید؟

صاحب خونه باشید میرسه درحد زندگی معمولی

مستاجر باشید خیلی سخت میشه 

البته شهرستان بهتره حتی با ۳۰ تومن مستاجر باشید باز درحد عادی میتونید زندگی کنید اما تهران خیر 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کرج چی

کرج باز بهتره به نسبت تهران

هم خونه ارزون‌تره هم لباس و خورد و‌ خوراک و …

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین خورد و خوراک همه جا معمولا یه قیمته و من حساب کردم با بهترین خورد و خوراک برای خانواده 3نفره ماهی 15کافیه اما لباس و...دیگه بستگی داره ایاب و ذهاب و اجاره و هزینه مدرسه بچه و‌‌.

بچه هایی که میگن اگه تهران باشه نه نمیشه و فلان

تهران به جز خونه‌ش که خب گرونتر از شهرستانه

چه چیز دیگه‌ش گرونتره؟!

والا لباس و اینا همه چی تو تهران ارزون تره که 😐

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️