2777
2789
عنوان

بنظرتون کمکش کنم دوستان

57 بازدید | 7 پست

یه دوست نزدیک دارم که متاسفانه کات کرده 

بشدت افسرده شده و حتی به خودش آسیب میزنع 

خیلی نگرانشم و به خودم قول دادم کمکش کنم طرفشو کامل فراموش کنه 

چون واقعا آسیب دیده و کمک میخاد🥲

ما الان از هم دوریم بنظرتون چجوری این روزا توی مجازی حالشو بهتر کنم پیشنهادی هست ؟

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

اره بهش کمک کن حتما

از چت جی پی تی کمک بگیر جملات رو

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بهش پیشنهاد کن باهم یه سریال ببینین بعد تموم شد زنگ بزنید در موردش حرف بزنید پلاتو نصب کنین انلاین بازی کنین

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بهش کمک کن حتمااز چت جی پی تی کمک بگیر جملات رو

شما خودتون اگر جدا میشدید چه توقعی از دوستتون داشتید ؟

نمی‌دونم واقعا چیکار کنم

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
بهش پیشنهاد کن باهم یه سریال ببینین بعد تموم شد زنگ بزنید در موردش حرف بزنید پلاتو نصب کنین انلاین ب ...

خوبه ممنونم عزیزم 

باهاش حرف بزن سعی کن ذهنشو از اون دور کنی براش کلیپ بفرست رمان و .... مثلا یه رمان که جنبه طنز داره ...

ایده جذابی بود مرسی

شما خودتون اگر جدا میشدید چه توقعی از دوستتون داشتید ؟نمی‌دونم واقعا چیکار کنم

انتظار از کسی ندارم

ولی اگه یه دوست باشه که کمک کنه عالیه

اینو فراموش نمیکنه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!