2777
2789
عنوان

حس ششمم قویه

2213 بازدید | 344 پست

هرسوالی دارید دونه به دونه بپرسید اخرش میام جواب میدم .

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

عزیزم سلام 

من خیلی ذهنم درگیره

حست راجب طاها چیه پنج ماهه کات کردیم 

بنظرت برمی‌گرده ؟؟؟

میخاست ب اکس قبلیش پیام بده الان بیو گذاشته متوجه شدم اون محلش نداده

برمیگرده چی میشه؟؟

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم سلام من خیلی ذهنم درگیرهحست راجب طاها چیه پنج ماهه کات کردیم بنظرت برمی‌گرده ؟؟؟میخاست ب اکس ق ...

من زود پرسیدممم اول جواب بدههه

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

عشقم بیا تایپک آخرم اون یکی کاربر اصلا آنلاین نشد

تگتون میکنم

تایپکایی که من میذارم ، ۱۰ درصدش جواب سوالمه؛ ۹۰ درصدش درمورد نام کاربریمه .........(تایپکای قبل از ۰۵/۳ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️)

من و مهدی برمیگردیم بهم؟ 

واقعن دوسم داره ؟

کی پیام میده ؟

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

درمورد کارم میشه بگی  و اینکه منتظر کسیم نمیدونم اصلا این انتظار به ثمر میرسه یا نه و اینکه کلا مجردم نمیدونم چه خواهدشد  اون فرد هم که منتظرشم برای ازدواج نیست مسالش کلا بحث مهمیه برام