2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون بانک سپه درست میشه

4060 بازدید | 29 پست

دار و ندار خودم و شوهرم داخلشه. اجاره اینامونم مونده . شوهرم‌دستگاه پزش میکشه اما موجودی صفره . خودمم ۱۰ت داشتم اونم صفره. امروز بانک رفتیم گفتن فعلا قطعه سیستم‌ها و... حس میکنم پولمون پرید دیگه. خیلی ناراحتم. شوهرم کارت کشیده چی میشه الان؟؟

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پول داخلش ندارم ولی چکم مال سپه

امروز رفتم گفت هر وقت درست شه یه بروزرسانی واستون ارسال میشه اونموقع انجام بده و مبلغ چک و واریز کنن تا طرف بتونه برداشت کنه الان الکی نریز پول و

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

وای بچه ها من خیلی استرس اینو دارم پولمون نپریده باشه ۵۰۰ تومن چک دست مردم داریم که پولش تو همین حساب سپه هست یارو هم هی زنگ میزنه من پولمو میخوام از یه جا دیگه جور کنید چکتونو بگیرید ولی خوب ما پولمون تو اون حسابه فعلا هم از هیچ جا نمیتونیم جور کنیم چی میشه یعنی؟

امروز خوندم ملت و پاسارگاد مسئولیت پولتون با خودتون یعنی چی؟

نه بانک ملت کاملا اوکیه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بهترین بانک بلوبانکه اصلا این مدت اختلال نداشت پولامم سرجاش بود

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍