2777
2789
عنوان

نینیم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 65 پست
احساس سرما کنی چیع؟؟من سر پسرم همش احساس گرما داشتم الان همش لرز

گرما پسره. سرما دختر. استخونه ب اسن وفتی دختره پهن میشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ااااا چه عالی که لرز دارم.ضربان قلبشم 178بود دیروز.دختر دوس دارررم

دختره،ضربان قلب دختر منم ۱۷۴ بود😍

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساسه سرما داری ؟ یا گرمته همش؟ باسنت پهن شده ؟

هردو😬،اوایل خیلی سردم میشد حتی شبها از سرما بدنم میلرزید،الان بهترم ولی کف دستام داغه معمولا

دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭

تهوع زیاد نداشتم عزیزم فقط عق زدنم میومد صبحانه که میخورم خوب میشه حالم

کسی هست پلش بخواد تو خوندن ۴۰ تا  آیت الکرسی ب نیت نی نی سایتیا ک باردارا خوب و زود و بی دردسر فارغ شن و منتظران دامنشون سبز شه.سهیم باشه.

من خودم رفتم تو هفته ۴۱ هنوز نی نی نیومده.ب دلم افتاد ی همچین کاری بکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1644129/خانووووماااای-نی-نی-سایت-لطفا-همتون-تشریف-بیارین-ی-لحظه-نیاز-ب-کمک-دارم

خدایا شکرت..
گرما پسره. سرما دختر. استخونه ب اسن وفتی دختره پهن میشه

باسنم اصلا پهن نشده همون مدل قبلشه

منم سر پسرم خیلی مث شما بودم اما

کسی هست پلش بخواد تو خوندن ۴۰ تا  آیت الکرسی ب نیت نی نی سایتیا ک باردارا خوب و زود و بی دردسر فارغ شن و منتظران دامنشون سبز شه.سهیم باشه.

من خودم رفتم تو هفته ۴۱ هنوز نی نی نیومده.ب دلم افتاد ی همچین کاری بکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1644129/خانووووماااای-نی-نی-سایت-لطفا-همتون-تشریف-بیارین-ی-لحظه-نیاز-ب-کمک-دارم

خدایا شکرت..
تهوع شبانه پسر و صبح دختر،،،رشد مو بیشتر از قبل شه رو پا وبدن پسر و تغیر نکنه دختر،،،چاق تر از قبل ش ...

من تهوع ام صبحگاه بود همه درست بودن مخصون اون وی انگلیسی.پسر بود

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   
تهوع شبانه پسر و صبح دختر،،،رشد مو بیشتر از قبل شه رو پا وبدن پسر و تغیر نکنه دختر،،،چاق تر از قبل ش ...

زیاد چاق نشدم،۲کیلو،حرف وی هم تو چشای راستمه

باسنم اصلا پهن نشده همون مدل قبلشه

پس پسره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
تنها چیزی که میگه دخمله ضربان قلبشه کسی بوده پسر باشه و ضربان قلبش بالای ۱۴۰ باشه؟

اره 160 بود 168 هم بود ولی پسر بود دکترم گفتم اصلا ب ضربان قلب نیست

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم