2777
2789
عنوان

نینیم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 65 پست
صبح تهوع داری یاشب،،،،

تهوع زیاد نداشتم عزیزم فقط عق زدنم میومد صبحانه که میخورم خوب میشه حالم

دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساسه سرما داری ؟ یا گرمته همش؟ باسنت پهن شده ؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
هرچي هست سالم باشه الهي اين نظر سنجيا برا سرگرمي خيلي خوبه ولي جنسيت هييييچ ارتباطي به علايم ...

واقعا درسته،من و خواهرشوهرم علایممون زمین تا اسمون فرق میکرد بچه هر دو هم دختره😍

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

من علائم همین جوری بود از بس ترشی میخوردم اسید معدم میزد بالا عاشق خیارم همین الانم همینجوری ام ضربان قلبش هم 160بود و پسر بود انشالا هرچی دوست داشتی همون باشه

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   
اکثرا گفتین دختر ایشالله ببینیم حدستون درسته یا نه😉

هرچی بود خبرمون کن اجی..درخواست دوستیمو قبول کن اصلا اونجا بگو ولی من میگم پسره

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   

تهوع شبانه پسر و صبح دختر،،،رشد مو بیشتر از قبل شه رو پا وبدن پسر و تغیر نکنه دختر،،،چاق تر از قبل شی دختر و تغیر چندانی نکنی پسر مادرجون من مامای خانگی بود بر حسب اینا درست درمیومد،،،ی چیزم ک جدیدا میگن رگه خونی ب شکل وی انگلیسی اگه تو چشم راست باشه پسر وچپ دختر ک این زیاد بنظرم معقول نیس

فقط خودتوخودتوخودت