2777
2789
عنوان

نینیم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 65 پست
صبح تهوع داری یاشب،،،،

تهوع زیاد نداشتم عزیزم فقط عق زدنم میومد صبحانه که میخورم خوب میشه حالم

دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احساسه سرما داری ؟ یا گرمته همش؟ باسنت پهن شده ؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
هرچي هست سالم باشه الهي اين نظر سنجيا برا سرگرمي خيلي خوبه ولي جنسيت هييييچ ارتباطي به علايم ...

واقعا درسته،من و خواهرشوهرم علایممون زمین تا اسمون فرق میکرد بچه هر دو هم دختره😍

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

من علائم همین جوری بود از بس ترشی میخوردم اسید معدم میزد بالا عاشق خیارم همین الانم همینجوری ام ضربان قلبش هم 160بود و پسر بود انشالا هرچی دوست داشتی همون باشه

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   
اکثرا گفتین دختر ایشالله ببینیم حدستون درسته یا نه😉

هرچی بود خبرمون کن اجی..درخواست دوستیمو قبول کن اصلا اونجا بگو ولی من میگم پسره

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   

تهوع شبانه پسر و صبح دختر،،،رشد مو بیشتر از قبل شه رو پا وبدن پسر و تغیر نکنه دختر،،،چاق تر از قبل شی دختر و تغیر چندانی نکنی پسر مادرجون من مامای خانگی بود بر حسب اینا درست درمیومد،،،ی چیزم ک جدیدا میگن رگه خونی ب شکل وی انگلیسی اگه تو چشم راست باشه پسر وچپ دختر ک این زیاد بنظرم معقول نیس

فقط خودتوخودتوخودت