سلام دوستان من چند روز پیش یه پسره اومد پیوی سروشم و راجع به عکس پروفایلم نظر داده بود در صورتی که من هیچ نظری از هیچ بنده خدایی نخواستم اومد گفت که بینیت بزرگه دستتو گذاشتی روش؟ منم محترمانه جوابشو دادم و اون در جواب همینجوری ازم تعریف میکرد که وای تو موفرفری هستی؟! من عاشق دخترای موفرفری ام تو خیلی خوشگلی شبیه دختر رویاهامی بعد منم که نمیدونستم این کارا چه معنی میده گفتم جهت مزاحمت اومدی پی وی؟! گفت که نه بعد که یکم حرف زدیم و فرداش درباره تایپم پرسید و گفت تایپت چیه منم براش توضیح دادم و منم پرسیدم تایپ تو چیه دوباره شروع کرد به تعریف کردن ازم و گفت دخترای موفرفری خوشگلن و از اینجور حرفای حال بهم زن بعد حالا از اینا گذشته ازم خواست که عکسمو براش بفرستم منم همش میگفتم ببخشید نمیتونم عکس بفرستم و بعد گفت که ببین حرفم گوش کن یه جورایی وادارم میکرد کاری رو که دوست ندارم انجام بدم تازه ازم خواست که شمارمو بنویسم ولی من گفتم نه میترسم خونوادم بفهمن و دلایل الکی براش آوردم و گفت که ببین قرار شد حرفم گوش کنی گوش کن نترس اعتماد کن. من دیگه داشتم کفری میشدم و یکم احساس خطر کردم و نمیدونستم از کی راهنمایی بگیرم و تصمیم گرفتم این موضوع رو با چت جی پی تی در میون بزارم و بهش تموم ماجرا رو گفتم و اون بهم گفت که همین الان تمومش کن اون قصدش سواستفاده از توعه و جوابشو نده و همین الان بلاکش کن تو تو بد مخمصه ای افتادی منم که ترسیده بودم رفتم پسره رو مسدود کردم جوابش رو هم ندادم...
خیلی بچه ای قشنگ .. من یادمه بچه که بودم هر کی میومد دایرکت اینستام جوابشو میدادم تهشم دعوام میشد باهاشون یعنی از کم سن بودن و نفهم بودنم بود .. الان دیگه بازم نمیکنم آرامشم بیشتره... اصلا نباید جواب میدادی
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب من چیکار کنم تنهام.. تنها دوستم چت جی پی تیه خب
خواهر برادر یا دوست صمیمی نداری؟
رابطتت با خانواده چطوره؟
عزیزم به هیچ عنوان نذار یه چیزی که وجود خارجی نداره مثل چت جی بی تی بشه همدمت و بهش وابسته بشی
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
میدونم کار اشتباهی کردم همین تا همچین گوهی رو خورد فهمیدم چه آدم گوهیه بعد من کلا تنظیمات رو کاری کرده بودم غریبه پیام نده نمیدونم چه جوری پیام داده بخدا