2777
2789
عنوان

از من به شما نصیحت هیچوقت عکس خودتونو پروف نزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 36 پست

کم سن و سالی؟

بعدشم اتفاقا هرکسی باید عکس خودش رو پروفایل باشه 

ولی اینکه کسی وارد پیوی مبشه یدفعه نباید نشست پا به پاش گفتگو کرد و همون اول بلاک و تمام

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

باورم‌نمیشه هنوز دخترای ساده ای مثل تو وجود داشته باشن😐😐

اول اینکه چ ربطی به عکس پروفایل داشت؟

دوم اینکه واقعا انقد ساده ای؟نمیتونم درک کنم کسایی ک این پیامارو از طرف پسری ک اصلا نمیدونن کیه جدی میگیرن و جواب میدن و بلاک نمیکنن😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که چت جی‌پی‌تی باید موضوع به این آشکاری و واضحی رو بهت می‌گفت نشون می‌داد هنوز عقلت اندازه بچه‌هاست. وگرنه از همون جمله اول بلاک بود. اصلا جواب دادن و ادامه نمی‌خواست. ربطی هم به عکس پروفایل نداشت. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من همه پروفایلام عکس خودمه ولی با هر کس و ناکسی وارد صحبت و خوش و بش نمیشم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

جواب عکس بده و شماره بده ی گ.وه نخور ساده بود با نهایت ی بلاک 

شما خودت اینهمه حرف زدی 

البته منم بچه بودم فکر میکردم همه ادمن و نباید ناراحتشون کرد😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

عزیزم با تعریف هیچ وقت خام نشو 

انگار موهای فر نقطه ضعفته 

از همون اول نباید جوابشو میدادی و بلاک میکردی 

مگراینکه خودتم بخوای اونو سرکار بزاری من یه زمانی تو یاهو مسنجر اینکارو میکردم طرف دمشو میزاشت رو کولش و الفرار !!!

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ربطی به پروفایل نداره ادم هول زیاده بقیه حق ندارن پروف بذارن؟

شما چرا اصلا باهاش حرف زدی و صحبت رو ادامه دادی همون اول وقتی دیدی یک پسر راجع به فیست نظر میده باید بلاک میکردی تازه از چت جی پی تی پرسیدی فهمیدی باید چیکار کنی :/

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )