سلام دوستان من چند روز پیش یه پسره اومد پیوی سروشم و راجع به عکس پروفایلم نظر داده بود در صورتی که من هیچ نظری از هیچ بنده خدایی نخواستم اومد گفت که بینیت بزرگه دستتو گذاشتی روش؟ منم محترمانه جوابشو دادم و اون در جواب همینجوری ازم تعریف میکرد که وای تو موفرفری هستی؟! من عاشق دخترای موفرفری ام تو خیلی خوشگلی شبیه دختر رویاهامی بعد منم که نمیدونستم این کارا چه معنی میده گفتم جهت مزاحمت اومدی پی وی؟! گفت که نه بعد که یکم حرف زدیم و فرداش درباره تایپم پرسید و گفت تایپت چیه منم براش توضیح دادم و منم پرسیدم تایپ تو چیه دوباره شروع کرد به تعریف کردن ازم و گفت دخترای موفرفری خوشگلن و از اینجور حرفای حال بهم زن بعد حالا از اینا گذشته ازم خواست که عکسمو براش بفرستم منم همش میگفتم ببخشید نمیتونم عکس بفرستم و بعد گفت که ببین حرفم گوش کن یه جورایی وادارم میکرد کاری رو که دوست ندارم انجام بدم تازه ازم خواست که شمارمو بنویسم ولی من گفتم نه میترسم خونوادم بفهمن و دلایل الکی براش آوردم و گفت که ببین قرار شد حرفم گوش کنی گوش کن نترس اعتماد کن. من دیگه داشتم کفری میشدم و یکم احساس خطر کردم و نمیدونستم از کی راهنمایی بگیرم و تصمیم گرفتم این موضوع رو با چت جی پی تی در میون بزارم و بهش تموم ماجرا رو گفتم و اون بهم گفت که همین الان تمومش کن اون قصدش سواستفاده از توعه و جوابشو نده و همین الان بلاکش کن تو تو بد مخمصه ای افتادی منم که ترسیده بودم رفتم پسره رو مسدود کردم جوابش رو هم ندادم...
همین که چت جیپیتی باید موضوع به این آشکاری و واضحی رو بهت میگفت نشون میداد هنوز عقلت اندازه بچههاست. وگرنه از همون جمله اول بلاک بود. اصلا جواب دادن و ادامه نمیخواست. ربطی هم به عکس پروفایل نداشت.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
جواب عکس بده و شماره بده ی گ.وه نخور ساده بود با نهایت ی بلاک
شما خودت اینهمه حرف زدی
البته منم بچه بودم فکر میکردم همه ادمن و نباید ناراحتشون کرد😂
بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم
مگراینکه خودتم بخوای اونو سرکار بزاری من یه زمانی تو یاهو مسنجر اینکارو میکردم طرف دمشو میزاشت رو کولش و الفرار !!!
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ربطی به پروفایل نداره ادم هول زیاده بقیه حق ندارن پروف بذارن؟
شما چرا اصلا باهاش حرف زدی و صحبت رو ادامه دادی همون اول وقتی دیدی یک پسر راجع به فیست نظر میده باید بلاک میکردی تازه از چت جی پی تی پرسیدی فهمیدی باید چیکار کنی :/
آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )