2777
2789

مدتیه قوی شروع کردم از بعد امتحان نهاییا...هم میخوام ۴۰۴ ی درصدی بزنم هم ی پایه ای بشه درس خوندنم واسه ۴۰۵...

نتایجم تا اینجا عملا افتضاحن خانوادمم کامل ازم نا امیدن و خیلی تیکه میندازن بهم ولی واقعا من حالم خوبه:)دارم میخونم و تلاش میکنم ازون لوپ بدبختی و افسردگی دارم درمیام 

قبلا هیچی درس نمیخوندم فقط رویا پردازی میکردم عملا ته افسردگی بودم با تاریکی خو گرفته بودم و از هیچکاری نکردن لذت میبردم و زندگیمو نابود میکردم...ولی شروع کردم و میدونم فقط باید ادامه بدم این زنجیره نباید پاره شه...هرچقدر بیشتر به برنامم پایبندم حالم بهتره انگیزمم بیشتر میشه چرا این کارو تو این یکی دو سال انجام ندادم:)؟گذشت البته....باید گذشته رو فراموش کنم تا بتونم اینده رو رقم بزنم....

نور امید باز به قلب و روحم نفوذ کرده از هیچ چیز و هیچکس نمیترسم...فقط دارم میرم جلو میدونم حالا که برگشتم به خدا،خدا هم به من داره نگاه میکنه...بچه ها افسردگی همون شیطانه...بخدا که افسردگی شیطانه...

پشت کنکوریا و کسایی که موفق شدین هرچیزی خواستین بنویسین اینجا...نصیحتی درد دلی چیزی...

راستی فارغ التحصیل ۴۰۳ بودم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم اگه پتانسیل تو خودت میبینی خیلی تغییر بهتری حاصل میشه فقط بمون من دوست دبیرستانم که درسش از ما بهتر بود بخاطر رشته و دانشگاه برند ۴ سال موند ما الان دانشگاه تموم کردیم اون تازه میگه امسال نشدم میام همین دانشگاه همین رشته میخونم! فقط ۴ سال عمرش رو هدر داد همین هیچ دستاورد دیگه ای نداشت. 

ببین عزیزم اگه پتانسیل تو خودت میبینی خیلی تغییر بهتری حاصل میشه فقط بمون من دوست دبیرستانم که درسش ...

من واقعا تو خودم میبینم چون نتایجیم که الان دارم به خدا قسم حاصل هیچ تلاشی نکردنه...وقتی هیچ تلاشی نکرده آدم میتونه ی حداقلیو هرچند افتضاح بدست بیاره با تلاش بالاخره میشه ی نتیجه خوبی،مطلوبی بدست اورد...من فقط زندگیمو این دوسال با بطالت و تنبلی حیف کردم حرف شمارم خیلی قبول دارم وقتی درگیر امتحان نهاییام بودم خیلی به این فکر کردم که دختر اگر واقعا نمیخوای بخونی برو...همه که نمیرن رشته خاص یا اصلا دانشگاه...برو ی مهارتی یاد بگیر کار ازادی چیزی.ولی فهمیدم دل و استعدادم همین جاست،چیزی که یاد گرفتم این مدت اینه که واقعا هیچ چیزی بدون تلاش بدست نمیاد من همش منتظر بودم با این هیچ تلاشی نکردنم برم شانسی ی چیزیم بدست بیارم ولی فهمیدم نه.هرچیزی بهایی داره

۴۰۵ هم کامللل یازدهم هم دوازده باید امتحان بدیکلنم یه کنکوره تو سالبدبختیه واسه خودشموفق شی❤✨

آره ۴۰۵ هم سال سختیه واقعا...فکر کنم ۶ درسه یازدهمه فقط با کل دوازدهم

ممنون عزیزم شماهم موفق باشین