2777
2789
عنوان

اونایی که تازه باردار شدین بیاین

204 بازدید | 24 پست

الان دو هفته س از موعدم میگذره ولی پریود نشدم 

از دادم بتام ۲۷ شده ،و اینکه خیلی کم کمرم درد میکنه زیر شکمم هم همینطور 

و ترشحات ابکی سفید دارم، ببخشید 

احتمال بارداری هست 

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هستبی بی چک بزار

یه بار گذاشتم ،منفی شد تقریبا بعد سه روز تاخیر 

دیگه نمیخام بخرم 

آخه میدونی چیه ،،،بعد یه هفته تاخیر سونو دادم هیچ خبری از ساک نبود 

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

احتمال هست ولی احتمالم داره شیمیایی باشه و پریود شی کمی سنگینتر و شدیدتر به نظرم همین اتفاق می افته

باداری شیمیایی دیگه چه کوفتیه😭😭😐😐🥺

دو هفته بعد موعد ۲۷ خیلی کمهشاید داره سقط میشه ولی اگه خیلی درد داری برو دکتر یه موقع خارج رحمی نباش ...

یه هفته بعد تاخیر ۲۷ بود 

هیچ علائمی ندارم حتی یه لکم نیومده 

نه دردم خیلی خفیفه جوری که اگه دقت کنم میفهمم

عزیزم بارداری مبارکه عشق جان

فدای تو❤️😘 ،ایشالا که باشم و سالم باشه🥺🤲

من هم همینجوری بودم البته روز بعد موعدم بتام ۲۵ شد تا ۲۸۰ هم رسید ولی دوباره کم شد و پریود شدم

وااا چرااا😐😐🥺🥺🥺