2777
2789
عنوان

فروش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما تو کار خرید و فروشید؟

نه عزیزم من یکی از دوستام میخواست موهاشو بفروشه از اونجا قیمتشو مقایسه کردم

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

چند سانت بود چند خرید

موم فر و خرمایی بود و نزدیک ۴۰ سانت بود ، گفت اگه ۴۵ سانت می‌بود برات با وزن حساب نمی‌کردم و سانتی حساب میکردم و چون موهام کم پشت هست وزنش زیاد نشد و ۶۰۰ تومن پارسال داد 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

موم فر و خرمایی بود و نزدیک ۴۰ سانت بود ، گفت اگه ۴۵ سانت می‌بود برات با وزن حساب نمی‌کردم و سانتی ح ...

کم داده بهت دوتومن باید میداد

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

کم داده بهت دوتومن باید میداد

اره بقیه جاها میگفتن ۱-۲ تومن اما پیگیر نبودن .

تازه توی یه آرایشگاه خیلیییی مجلسی شبیه تالار بود بیشتر کار میکرد 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اره بقیه جاها میگفتن ۱-۲ تومن اما پیگیر نبودن .تازه توی یه آرایشگاه خیلیییی مجلسی شبیه تالار بود بیش ...

اره کم داده البته اگر موهاش رنگ خودش بوده و تاحالا هیچ‌رنگی نکرده

اره کم داده البته اگر موهاش رنگ خودش بوده و تاحالا هیچ‌رنگی نکرده

اره موهام هیچ کاری نکرده بودم کاملا طبیعی بود

تازه موهای منو آبجی دوقلوم عین همه ، همه ویژگی هاش همونه ، بعد رو هم دیگه بهمون ۶۰۰ داد 

اره موهام هیچ کاری نکرده بودم کاملا طبیعی بودتازه موهای منو آبجی دوقلوم عین همه ، همه ویژگی هاش همون ...

وایییی خیلیییی کم داده دوتا مو بودهههه

وایییی خیلیییی کم داده دوتا مو بودهههه

اره فکر کنم 😢