2777
2789
عنوان

فروش مو

107 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من تصمیم گرفتم موهامو کوتاه کنم بعد عروسیم چون هم تنوع دلم میخواست و هم موخوره شده یکم خلاصه رفتم یه آرایشگاه خانومه بهم گفت اگه میخوای کوتاه کنی ازت میخرم بعد من پشیمون شدم گفتم نه فقط موخوره هارو کوتاه کن بنظر شما اصلا کار درستیه اینکه بفروشی یا اشتباس

من خودم حس خوب نمگیرم ا فروش مو حس میکنم میخوام کلیه بفروشم

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم یکبار موهامو فروختم اما نه به خاطر پولش چون کلا کوتاهش کرده بودم و میخواستم بریزم دور یهو یه ذهنم اومد بفروشمش 

چون اکثرا موهامو کوتاه میکنم ( کوتاه بیشتر بهم میاد ) 

البته گفت اگه ۵ سانت بزرگتر بود خیلی خیلی بیشتر بهم میداد

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

یعنی همین جوری بگم کوتاه کنه بریزه دور؟

اگه منظورت کل موهات که نه 

ولی در کل بین اینکه موهاتو نگه داری یا بزنی بعدا دلت برا موهات تنگ میشه نزن من خودم موهام بلند بود ولی چون خیلی ناسالم بود مجبور شدم بزنم ولی هنوز دلم براش تنگ میشه 

من خودم یکبار موهامو فروختم اما نه به خاطر پولش چون کلا کوتاهش کرده بودم و میخواستم بریزم دور یهو یه ...

چند سانت بود چند خرید 

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

من خودم یکبار موهامو فروختم اما نه به خاطر پولش چون کلا کوتاهش کرده بودم و میخواستم بریزم دور یهو یه ...

این آرایشگر هم خودش بهم گفت وگرنه اصلا من بهش فکرم نمیکردم گفت ۵ ازم میخره

این آرایشگر هم خودش بهم گفت وگرنه اصلا من بهش فکرم نمیکردم گفت ۵ ازم میخره

قد موهاتو نگفت چقدره 

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

فکر کنم ۲۰ و خورده باشه از ته که نمیخوام بچینم

چه خوب ازت برمیداره با بیست سانت مو 

کدوم شهری