من یکی دو تا سنگ ندارم خیلی هستن سنگام جنسشون جوریه که با سنگ شکن از بین نمیرن و برای عمل هم زوده بعد ۱ ماه باز کلیه ام دیشب درد گرفت جهنم رو به چشمای خودم دیدم بعد یک ماه,دو تامورفین برام زدن تا تونستم چشامو از درد باز کنم و حرف بزنم دوست ندارم اصلا کسی همچین دردی رو تجربه کنه
آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین عزیزم شما کلا کلیه هاتون رو پاکسازی نمیکنید که سنگ برمیگردن واون شنها تبدیل به سنگ میشن
افرادی که سابقه ی سنگ سازی داره کلیه هاشون مرتب باید پاکسازی کلیه انجام بدن تا شنها دفع بشه و تبدیل به سنگهای زجرآور نشه
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
میتونین توایتا یاروبیکا بهم پیام بدین تا بیشتر توضیح بدم براتون
09015230873
خانم داوودی
خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.
شوهر منم یه هفته است درد داره در کلیه سمت راست با سنگ 6 میل و دوتا کوچکتر در کلیه چپ ولی کلیه سمت راست درد میکرد که با شیاف و امپول تحمل کرد که دکتر کفت کلیه التهاب داره بعد دوهفته داروی گیاهی و مسکن داد که بره سنگ شکن اگر دفع نشده ولی این هفته همش هندونه وعرق خارخسک وابجو و دلستر وشربت سنکور و جوشونده هسته خرما وعرق تخمیر الکلی و...خورد دیشب خداروشکر تکه شد و دفع شد ومثل قیر نرم شده بود وطوری بود که مدام سوزش داشت
شوهر منم یه هفته است درد داره در کلیه سمت راست با سنگ 6 میل و دوتا کوچکتر در کلیه چپ ولی کلیه سمت را ...
خیلی بده من اوایل کسی درک نمیکرد تا دکتر بهشون گفت دردش خیلی بده,من التهاب نداره کلیه ام اصلا اندازه ها هم مساوی فقط سنگ دارم و جنسشون هم از همه سنگ های کلیه سخت تره🤦🏻♀️