2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 24 پست
اعتقاد دارم خیلی می‌دونم همیشه لحظه آخر دستمو گرفته، میخونم شدید بهش ایمان دارم . فقط دردم از سختیا ...

نمیدونم چی بگم چون خودم مادرم و محال باور کنم یا حتی تصور کنم مادری بچه ش نخاد.....شاید دلیلی داره یا احساستون اشتباهه 

متوجه شدم یک مادری ، از تهه دلت برام دعا کن به منم یه بچه بده درسته تو شرایط خوبی نیستیم زیاد اما تو ...

ایشالله ک ب حق ناله های دل زینب خدا دامنت سبز کنه بچه زندگیت رو شیرین و قرص تر میکنه الهی ک سال دیگه همین موقع بچه ت با لباس سبز علی اصغر میبری عزای حسین.....خودتم نذر کن ردخور نداره نذر شیر یا نمک کن همین چندروز در حد توانت اگه بچه داشته باشی احساس امید ب زندگیت بیشتر میشه دیگه از تنهایی و خالی شدن آدمای دورت نمیترسی پشتت ب یکی گرمه احساس ناامیدی نمیکنی چون مادری و مجبوری قوی باشی برات از ته دل دعا میکنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم چی بگم چون خودم مادرم و محال باور کنم یا حتی تصور کنم مادری بچه ش نخاد.....شاید دلیلی داره ی ...

دلیلی نداره تنها زندگی آبجی بزرگم واسش مهمه اصلا نمیخواد جز اون من باشم ، الآنم بعد یکسال اونم از دلتنگی رفته بودم اما استقبال نکردن هیچ اصلا حضور نداشتن بعدم گفتن برید واسه خودتون همون شهری که بودین. درحالی که ما فقط یک هفته رفته بودیم 

ایشالله ک ب حق ناله های دل زینب خدا دامنت سبز کنه بچه زندگیت رو شیرین و قرص تر میکنه الهی ک سال دیگه ...

قربون دعای دلت بشم به حق این ماه عزیز همینجور بشه تا عمر دارم نوکری امام حسین میکنم . قربون خدا برم که هنوزم هستن وجود آدمایی مهربونم و دلسوز هستن مثل خودت که بااینکه نمی‌شناسن ادمو اینقدر کلامشون آتیش دلمو خاموش می‌کنه . خیلی ماه هستی خیلی خانومی

قربون دعای دلت بشم به حق این ماه عزیز همینجور بشه تا عمر دارم نوکری امام حسین میکنم . قربون خدا برم ...

ایشالله ایشالله همین میشه فقط دل بسپار ب حکمت خودش من نه مذهبی ام نه شعار میدم ولی ب حکمت خدا ایمان دارم ب امام حسین اعتقاد شدید دارم ناامیدت نمیکنه فقط از ته دل بهش اعتقاد داشته باش ....من کاری نکردم گلم فقط از راه دور انرژی و تنهایت دریافت کردم چون خودممم همه ای روزا رو گذروندم فقط درکت کردم همین 

قربون دعای دلت بشم به حق این ماه عزیز همینجور بشه تا عمر دارم نوکری امام حسین میکنم . قربون خدا برم ...

ایشالله ایشالله همین میشه فقط دل بسپار ب حکمت خودش من نه مذهبی ام نه شعار میدم ولی ب حکمت خدا ایمان دارم ب امام حسین اعتقاد شدید دارم ناامیدت نمیکنه فقط از ته دل بهش اعتقاد داشته باش ....من کاری نکردم گلم فقط از راه دور انرژی و تنهایت دریافت کردم چون خودممم همه ای روزا رو گذروندم فقط درکت کردم همین 

اگه اینارو درست میگی ولشون کن و بچسب به شوهرت این همه ناراحتی نداره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم بیکار نیستم دروغ بگم ، خداروشکر همین کارو کردم اول خدا بعد شوهرم

پس حله خدا رو شکر

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .