2777
2789
عنوان

درد و دل

173 بازدید | 24 پست

حالم بده حتی هیچکس رو ندارم بشینم از درد و غمم بگم . بخاطر خانوادم یکسال ندیدم برگشتم آمد شهرمون پیش اونا با شوهرم ، اما ابرو برام نذاشتن برام جلوش که بعد که رفتیم همش تو سرم میزنه 😭😭😭😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یکی حالمو میدونست کاش یکی بود سرمو میذاشتم رو شونش غممو بگم .حتی مامانم کاری کرد باهام سوختم

امام علی ازبیکسی با چاه درد و دل می‌کرد....بعضی وقتا تکیه به دیوار کن و گریه کن ولی نذار کسی غمت بفهمه ....

ایشالله ب حق ای روزهای عزیز از خدا میخام ب دلت آرامش بده خدا بزرگ ب اراده ی خدا اعتقاد داشته باش صبو ...

دعا کن خیلی به دعاهاتون محتاجم ، خدا شاهده دارم با اشک پیام واستون میفرستم.میدونم خدا هست به وجود هیچ شکی نیست تو بدترین شرایط و وضعیت بازم امیدمون شهر غریب از دست ندادیم فقط رو دلم سنگینی اینکه خانواده داریم اما انگار یتیم باشم هیچکس نیست اینکه جز خدا و دعاهای شما عزیزا رو به ما بکنه . 

دعا کن خیلی به دعاهاتون محتاجم ، خدا شاهده دارم با اشک پیام واستون میفرستم.میدونم خدا هست به وجود هی ...

خدا بزرگ خاهرم برات دعا میکنم خدا ک بنده ش با حال بد ول نمیکنه لابد ی جایی یه قسمتی یه سوپرایز برات داره ب اوستا کریم شک نکن توکل ب خودش کن .....ایشالا خدا نگاهت میکنه 

خدا بزرگ خاهرم برات دعا میکنم خدا ک بنده ش با حال بد ول نمیکنه لابد ی جایی یه قسمتی یه سوپرایز برات ...

نمیدونی چقدر دلم آروم داره میشه با حرفات ، انشاالله که این روزا تمام بشه و خدا از زبونت بشنوه 😭

امیدوارم هر چی از خدا میخوای بهت بده این و با دل شکسته دارم از خدا می‌خوام .

نمیدونی چقدر دلم آروم داره میشه با حرفات ، انشاالله که این روزا تمام بشه و خدا از زبونت بشنوه 😭امید ...

خداروشکر خاهرخوبم از درگاه خدا ناامید نشو اگه ی کوچولو اعتقاد داری پاشو یه صفحه قرآن بخون یا گوش بده خدا خیلی مهربون خیلی ولی همه چیز ب موقعش اتفاق میفته ما آدما فکر می‌کنیم خدا ولمون کرده یا ما رو نمیبینه در صورتی ک همه چیز ب برنامه و حساب شده ست اگه الان غم داری بدون شادی بزرگی در راهه شک نکن دلت صاف کن من نمیدونم مشگلت چیه چرا اینقدر دلت گرفته ولی میدونم خدا آدمای تنها رو  بیشتر  دوس داره زندگی ک زیاد طولانی نیست ک بخواهیم با غم و گریه تمومش کنیم 

خداروشکر خاهرخوبم از درگاه خدا ناامید نشو اگه ی کوچولو اعتقاد داری پاشو یه صفحه قرآن بخون یا گوش بده ...

اعتقاد دارم خیلی می‌دونم همیشه لحظه آخر دستمو گرفته، میخونم شدید بهش ایمان دارم . فقط دردم از سختیا نیست دردم از بی کسی هست از وجود مادری که نمیدونم چرا هیچ وقت نتونستم وجود منو قبول کنه چرا اگه زندگیم خراب بشه مهم نیست براش ، اونقدر بی معرفتی دیدم که خفه دارم میشم باورم نمیشه چرا آخه .خدا خودش به ما نگاه کنه 

خداروشکر خاهرخوبم از درگاه خدا ناامید نشو اگه ی کوچولو اعتقاد داری پاشو یه صفحه قرآن بخون یا گوش بده ...

متوجه شدم یک مادری ، از تهه دلت برام دعا کن به منم یه بچه بده درسته تو شرایط خوبی نیستیم زیاد اما توکل به خدا، آخه یکبار بچم سقط شد. بعدم هیچکس ذوقی نشون نداد که منم مادر بشم فقط گفت هر وقت زندگیتون درست شد بعد با بچه می‌خواین چیکار. نمیدونم شاید حرفام بی ربط باشه اما تو پیش خدا خیلی عزیزی خیلی ، خدا خانوادتو برات حفظ کنه خدا بچه هات حفظ کنه کنار همچین مادری.الهی امین