2777
2789
عنوان

مجرد بودن

256 بازدید | 35 پست

۲۸ سالمه دخترای همسن من تو فامیل ازدواج کردن ی سری ها بچه هم دارن دخترای کوچکتر از منم دارن ازدواج میکنن هر سال محرم من میبینمشون امسال چندتا از من کوچکتر با هم ازدواج کردن من حس خوبی ندارم خجالت میکشم از اینکه اینا ازدواج کردن و من هنوز مجردم از طرفی چون هیچ پیشنهادی برای ازدواج نداشتم شرایط اینطوریه و چون تا حالا هیچکس نیومده ممکنه هیچوقت نتونم ازدواج کنم به نظرتون این بی عرضه گیه ک نتونستم ازدواج کنم؟ 

خسلی حس بدیه 

خب چیکار کنم دست خودم نبوده ک کسی منو واسه ازدواج نخاسته تا حالا 

شاغلم تو اجتماعم شرایط خوبی دارم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روابط عمومی خوبی داری ؟ محل کارت رفت و آمد زیاد هست ؟ 

نداشتی کلا یا داشتی و خوب نبودن ؟ 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

خجالت چرا

از مجرد بودنم جلو فامیل که دخترای کوچکتر تونستن ازدواج کنن و من نه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

عزیزم الان سن ازدواج بالا رفته لطفا فکر مقایسه از خودت دور کن آفرین بهت که شاغلی تو اجتماعی به موقعش خدا بهترینو برات میفرسته من و خواهرم هر دو‌سی سالگی و‌سی دو‌ازدواج کردیم اصلا فکر نمیکرد خواهرم ک ازدواجش دیر شده خداروشکر همسر خوبی نصیبش شد من اما هی مقایسه میکردم‌آخرش خیلی کورکورانه و باعجله ازدواج کردم منم کلا کم خاستکار داشتم اصلا هیچکی منو نمیخاست همین باعث تضعیف اعتمادبنفسم شده بود

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
روابط عمومی خوبی داری ؟ محل کارت رفت و آمد زیاد هست ؟ نداشتی کلا یا داشتی و خوب نبودن ؟

روابط اجتماعی خوبی دارم محل کارمم رفت و آمد زیاده کلا نداشتم