2777
2789
عنوان

مجرد بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست

رو اعتماد بنفست کار کن عزیزم. ازدواج یه دستاورد نیست یه اتفاقیه تو زندگی که بعضیا انتخابش میکنند بعضیا نه

اگر هم واقعا دلت ازدواج میخواد خودتم باید یه کاری بکنی نه اینکه بشینی یکی بخوادت و اگر نخواست اینجوری ناراحت بشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو اعتماد بنفست کار کن عزیزم. ازدواج یه دستاورد نیست یه اتفاقیه تو زندگی که بعضیا انتخابش میکنند بعض ...

کی گفته من نشستم؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
۲۸ سالمه ۲۰ سالم نیس ک میگین سنی نداری

من مثل بقیه دور از منطق نمیگم سنت کمه

سنت مناسبه ازدواجه

لب مرزی

شرایط جامعه جوری شده الان اکثر پسرا اول باید دلشون بلرزه بعد پا پیش بذارن مثل گذشته کم پیش میاد مادر خواهر جلو بیافتن دختر پسند کنن( نمیگم نیست خیلی کم شده)

پس فقط تو اجتماع بودن ملاک نیس باید ب خودت برسی ارایش داشته باشی امروزی باشی 

از لحاظ رفتاری اون سرد و سنگین بودن رو بذاری کنار مورد مناسب دیدی چراغ سبز نشون بدی

چراغ سبز لوندیه لبخنده ی سری عشوه های معقوله

پسره خوشش بیاد خانوادشو میفرسته جلو

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

واقعا سنی نداری

اگ من سنی ندارم پس اونایی ک تو ۱۹ سالگی دارن عقد میکنن نینی ان

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

من توی رنج سنی تو هستم استارتر و شرایطمم مشابهت هست دیگه چاره ای نیست و پذیرفتم هرکس از این دنیا یک‌ روزی و سهمی داره و توی این موضوع من نداشتم همش با خودم حرف میزنم و خودم رو سعی میکنم قانع کنم چون زوری که نیست

من مثل بقیه دور از منطق نمیگم سنت کمهسنت مناسبه ازدواجهلب مرزیشرایط جامعه جوری شده الان اکثر پسرا او ...

والا بلا همه این کارارو کردم ولی نشده 

ظاهرم خوبه امروزی هستم 

سرد و سنگین نیستم از اون طرف سبکم نیستم تعادل دارم چراغ سبزم گه نشون میدم انگار نه انگار اگرم بیان جلو واسه دوستیه و همون اول از حرفاشون میفهمم ک رابطه میخان

والا بلا همه این کارارو کردم ولی نشده ظاهرم خوبه امروزی هستم سرد و سنگین نیستم از اون طرف سبکم نیستم ...

بعضی دوستیا ختم ازدواج میشن 

نمیشه راجع ب همشون گفت عاقبت نداره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بعضی دوستیا ختم ازدواج میشن نمیشه راجع ب همشون گفت عاقبت نداره

وقتی از همون اول رابطه میخان این عاقبت داره به نظرتون؟

متولد ۷۳هستی؟

😐😐😐 به نظرتون متولد ۷۳ الان ۲۸ سالشه ؟

چه سوالایی میپرسین