2777
2789

مامان من قرص افسردگی میخورع افسردگیش حاده همش مریض حاله اکثرا بی حاله بی انگیزع

ادم ساکتی هس توانایی دفاع نداره خیلی دیر تیکع ها را میگیره وقتی هم متوجه میشع نمیتدنع جواب یدع هی حرص میخوره میگه نمیدونم چی باید بگم چرا اینجور گفت من واگذار میکنم ب خدا ( در واکنش ب همه ادما همینو میگه چون بلد نیست دفاع کنه جواب بده)

اما خداراشکر من بلدم جواب بدم اما سیاست ندارم یهو رک جواب طرفو میدم این برا خاله هام سنگینع میگن چرادخترع مث مامانش نیس ک چپ و راست بهش بچسبونیم اینم لال مونی بگیرع ما هرچی دلمون میحاد بگیم 

من نمیتونم خانما

من جواب میدم 

خاله هام تلفن برمیدارن بهم زنگ میزنن تا میتونن پشت سرم حرف میزنن وحرف حرفی ان خیلی خیلی زیاد

چیکار کنم بنظر شما جواب بدم ندم ادم بدع بشم نشم

روکوچکترین حرفام رفتارام حساسن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا هستم داری تجربه تلخ زندگی گذشته  اون موقع ها که زندگیم متلاشی شد میرفتم مشاوره با روانکاو بهم میگفتن اگه مخوای بلند شوی و قوی بمونی به همچیز بی توجهی کن حتی آنهایی که غیبت میکنن یا پشت سرت حرف میزنن چون آنها توی شرایط تو نیستن بزار حرف بزنن چون یک کبودی دارن که توی وجود تو هست اگه بخوای تمام ذهنت فکرت درگیر کنی مثل آنها میشی چون آنها خیلی درگیرن با خودشون که آن چیز اذیتشون می‌کنه ( زنگ زد جواب نده چیزی گفتن جواب نده دوری کن تا آسوده خاطر باشی اگه بخوای وقتت درگیر کنی که چی گفتن و دنبال حرف اونها باشی به خودت ضربه زدی واسی حال خب بی توجه باش  وقتی یک حلب خالی با لگد میزنی چقدر صدا میده اینها هم اینجورین پر واسی آنها گوشت ناشنوا باشه سکوت و بی توجه برمیگرده به خودشون  پایدار موفق باشی 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

به نظرم تلفن هاشون جواب نده ولی اگه رو در رو شدی حسابی از خجالتشون دربیا که جرات نکنند کاری که با مادرت کردن با شما هم بکنند

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!