2777
2789

حالم اصلا خوب نیست دو سال بکوب خوندم‌ این همه زحمت کشیدم میترسم آخرش سر مصاحبه زحماتمو به باد بدم 

من قرار بود همینکه امتحانات نهایی تموم شه شروع کنم برا مصاحبه ولی جنگ که شد روان ودرونم کلی بهم ریخت خیلی طول کشید تا از این شوک بیام بیرون و خودمو آماده نکردم امروز بهم زنگ زدن پس فردا مصاحبه اس واقعا چیکار باید بکنم تو یه روز 

دارم میمیرم از استرس💔خدایا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره بابد مصاحبه بدی چه جنگ بود چه نبود  ممکنه بودروز قبلش خدای نکرده اتفاق بدی میوفتاد  خودتم داری بدتر به خودت انرژی منفی و ناامیدی میدی به هدفت فکر کن که چقدر زحمت کشیدی براش برو تو دل مصاحبه انشالله عالی میشه

مصاحبه رو تو دو روز هم میشه جمعش کنی یه جزوه جمع و جور بخون. استرس داری برا چی

خب از کجا جزوه‌بگیرم جزوه هستن زیاددد حتی ۱۰۰صفحه ای کدوم بخونم نمیدونم

توکل کن بخدا...حسبی الله

اگر بخاد برات میشه و اگر نه حتمن ب صلاحت نبوده

قبل اینکه بری

خودتو باهرکاری ک فکر میکنی ارومت میکنه اروم کنه

دعا.قران.ذکر.شربت گلاب یا...حتی حرف زدن با ی دوست صمیمی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
مصاحبه رو تو دو روز هم میشه جمعش کنی یه جزوه جمع و جور بخون. استرس داری برا چی

اره دقیقا 

تو تلگرام جزوه اینا زیاده 

تجربه بقیه بچه‌های پارسال هم خیلی کمک کننده هست 

فقط کافیه که خودت رو با اعتماد به‌ نفس و مصمم نشون بدی هم با حرف و کلماتی که بکار می‌بری و هم زبان بدن 

خب از کجا جزوه‌بگیرم جزوه هستن زیاددد حتی ۱۰۰صفحه ای کدوم بخونم نمیدونم

این کاناله رو یه نگاه بنداز 

تو ایتاست 

این دو تا ایموجی گل که گذاشتم بین لینک رو حذف کن و بعد بفرس تو ایتات ، برو توش. مطالبش خوبه به چند نفر هم اینجا گفتم 

htt🌸🌸ps://eitaa.com/joinchat/3469083836C944c301655