2777
2789
عنوان

🦋به سوی نور🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3594 بازدید | 871 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قول باباطاهر:ز دست دیده و دل هر دو فریادکه هر چه دیده بیند دل کند یادبسازم خنجری نیشش ز فولادزنم بر ...

افرین 

ما دقیقاً همین خنجر رو میخواییم 😅

ی خرده خطرناک شدم چنگیز وجودم غلیان کرده😁

من یبار تو نت یه موضوعی رو سرچ می کردم چندتا تصویر هرز رو هم چشمم خورد خیلی ناخواسته بود شبش خواب دیدم تو اتوبوس نشستم که میره مشهد برای زیارت اما منو پیاده کردن گفتن بلیط نداری نمی تونیم ببریمت😭😭

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

موارد  زیر در این زمینه بسیار سودمند است، ولی هیچ یک را تضمین قطعی نمی‏توان به حساب آورد. بلکه تضمین نهایی، در نفس و عزم  راسخ خود انسان است:

1- کوچک نشمردن هیچ گناهی هرچند به نظر صغیره باشد.

2- عزم جدی و آهنین بر ترک معصیت و مراقبت جدی و دائمی نسبت به تمام افعال خود.

3- شرط نمودن با خدا مبنی بر ترک معصیت و هم‏چنین از او استعانت جستن.

4- هر گاه فکر گناه و وسوسه آن به ذهن آمد بلافاصله آن را از لوح ذهن خارج کردن و توجه خود رابه خدا و امور شریفه مشغول داشتن. جدیت و موفقیت در این امر پیروزی بزرگی است و در واقع دفع دشمن شیطان نفس از همان خاکریزاول است. قرآن مجید در وصف پارسایان می‏فرماید:

إِنَّ الَّذِینَ اتَّقَوْا إِذَا مَسهُمْ طائفٌ مِّنَ الشیطانِ تَذَکرُوا فَإِذَا هُم مُّبْصِرُونَ[8]

موارد زیر در این زمینه بسیار سودمند است، ولی هیچ یک را تضمین قطعی نمی‏توان به حساب آورد. بلکه تضمین ...

پرهیزگاران هنگامی که گرفتار وسوسه‏های شیطان شوند، به یاد (خدا و پاداش و کیفر او) می‏افتند؛ و (در پرتو یاد او، راه حق را می‏بینند و) ناگهان بینا می‏گردند
5- مطالعه و تفکر پیرامون عواقب سوء و وخیم گناه. در این رابطه مطالعه کتب پیرامون معاد بسیار نافع و لازم است.
6- خود را همواره در محضر حق تعالی دانستن و او را به یقین در همه حال مراقب و بینای به افعال خود نگریستن.
7- توجه به چهره کریه و زشت واقعی سیئات.
برای ترک معاصی لازم است در بسیاری از موارد انسان از مکروهات و چه بسا از برخی مباحات نیز چشم پوشد تااو را به انجام زشتی‏ها نزدیک نسازند.
8- در حد ممکن دوری جستن از مکان ها و شرایطی که آدمی را به گناه ترغیب می‏نماید.
9- تقویت اراده.
10- محاسبه نفس همه روزه و در صورت رخداد خطا خود را محاکمه و توبیخ نمودن و بلافاصله استغفار کردن.
11- مطالعه پیرامون زندگی پارسایان و زاهدان و مطالعه کتب اخلاقی و ... .

قول باباطاهر:ز دست دیده و دل هر دو فریادکه هر چه دیده بیند دل کند یادبسازم خنجری نیشش ز فولادزنم بر ...

دقت کنیم من میگم نگاه یعنی هر نگاهی ....

حرام ک مشخصه حرامه منتها نگاهی ک حرام نیست هم عواقب داره پس باید کنترل کرد

پرهیزگاران هنگامی که گرفتار وسوسه‏های شیطان شوند، به یاد (خدا و پاداش و کیفر او) می‏افتند؛ و (در پرت ...

-  هنگام صحبت کردن با نامحرم خیره به صورت آنها نگاه نکنید چنانچه قرآن می فرماید: «قل للمؤمنین یغضوا من ابصارهم؛ به مؤمنان بگو چشمان خود را فرو بندند» همین دستورالعمل را برای زنان نیز دارد «قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن».
13- جملات مربوط به گناه و پیامدهای گناه را جلوی خود نصب کنید و هر از چند گاهی آن جملات را تغییر دهید و جملات جدیدتر با الفاظ دیگری را جایگزین کنید و سعی کنید این جملات را هر روز چند بار بخوانید.
بهترین راه منصرف کردن نگاه و دیده، بازداشتن نگاه از تیزی و خیره نگاه نمودن است. حضرت علی (ع) فرمود: «کسی که چشم  خود را پایین اندازد، دلش آسوده گردد، تأسف کمتر خورد و از نابودی در امان ماند»[9]. هم‏چنین می‏فرماید:  «هر که نگاه‏هایش پاک باشد، اوصافش نیکو شود»؛ «کسی که عنان چشم خود را رها کند، زندگی‏اش را به زحمت می‏اندازد»؛ «کسی  که نگاه‏هایش پیاپی باشد، حسرت‏هایش دائمی و پیاپی خواهد بود»[10] و نیز فرمود: «بسا هوسی از نیم نگاهی حاصل  است»[11].

دقت کنیم من میگم نگاه یعنی هر نگاهی ....حرام ک مشخصه حرامه منتها نگاهی ک حرام نیست هم عواقب داره پس ...

یعنی چی یعنی به حلالها هم نگاه نکنیم؟

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

من یبار تو نت یه موضوعی رو سرچ می کردم چندتا تصویر هرز رو هم چشمم خورد خیلی ناخواسته بود شبش خواب دی ...

خداروشکر ک‌ناخواسته بود بلاخره خداوند عادله 

ان شاالله ک خدای مهربون یاری کنه

میدونستین طبق تحقیقات هر نگاه به صحنه بد ۲۰سال طول میکشه که از ذهن پاک بشه