2777
2789
عنوان

🦋به سوی نور🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3591 بازدید | 870 پست

سوء ظن به خدا درباره اطلاعات و اخباری که باید به من برسه

شاید به خدا امید نداشتم ک اونچه رو که لازمه رو به گوشم برسونه ؛میترسیدم چیزی باشه که باید بدونم ولی ندونم. بخاطر هیجانش بود؟ بخاطر اول مطلع شدنم؟ نمی‌دونم

راه حل‌ش چیه؟!

دور بودن از شبکه های اجتماعی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ساعت هایی که بخاطر ترس از دست دادن اطلاعات مفید پای گوشی بودم درحالی که میتونستم همون ساعت ها روبرای مطالعه صرف کنم و بنویسم.

آیت الله بهجت جمله ای

زیبا دارند که به مضمون نقل میکنم :

«فکر میکنید اخبار عالم با این طرف و آن طرف رفتن بدست می آید؟

نخیر! شما در درون خودت کندوکاو کن و مشغول کار هایت باش؛

اخبار را برایت خواهند آورد!»

نوتیفیکیشن ها منتظرم می‌موندن اما ساعت های عمرم که می‌تونستم خرج مطالعه و مهارت افزایی کنم هدر رفت...

یک روز رو  یک هفته رو یک عمر رو

بخاطر "هیچ" از دست دادم 

خدایا منو ببخش بابت تمام

سوءظن هایی که به تو داشتم ؛

خدایا به خودم ظلم کردم،‌ تو درستش کن یا جابر العظم الکسیر😭

بنظرم مباحث توحید هم خیلی کمک میکنه ان شاالله به رفع سوظن ها

باید به نظر من دین و ایمان تو جان آدم بشینه تا قلب آدم از سیاهی در بیاد

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

بفرمایید عزیزم

سوءظن به خدا داشتم و حس میکردم مشکلاتم رو نمی بینه و دنبال حل مشکل جای دیگه بودم و یه عمر خودمو اذیت کردم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است