2777
2789

بحث تقسیم کار شد

من قبلا شاغل بودم الان نه یه کار خیلی کچلویه مجازی میکنم ک جز کار شوهرمه اونم توخونه روزی یساعتم‌نمیشه

شوهرم ۳تا شغل داره سرش خیلی شلوغه چون اولش هست باید خیلی تلاش کنه که به درامد برسه

گفت یه کارت برا خرید خونه بهت میدم هرچی خواستی تو بخر

من اون اول گفتم وقتی کار میکنی زحمت‌میکشی باید خورد خوراک خوب باشه الکی که نمیشه فقط کار کنی

الان میشنوم یه عده میگن وای نه نکن شوهرت خودش باید بره بخره تو نخر😐😐بددعادتش میکنی

اینم بگم خرید نون و گوشت قرمز و برنج با خودشه

چون نمیتونم اینارو بخرم

مرغ ماهی و وسایل دیگه با من البته اگر تااون موقع ماشین داشته باشم وگرنه با اسنپ که نمیتونم برم خرید

از نظر خودم که بد نیست ولی شوهرم یه طرف زندگیو گرفته منم حداقل طرف دیگرو خونه زندگیو بچرخونم یا دارم اشتباه میکنم؟

واقعا کسی که تجربه داره بگه الکی سرسری گارد‌نگیرین🙏🏿

💍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار ب اینجا نداشته باش خودت شرایط زندگیت و جنبه شوهرتو بهتر میدونی چقدره همون کاری رو بکن که به صلاح زندگیتون هست. 

فقط زیاد از خودگذشتگی نکن ک دیگه به چشم نمیایی بعدش هرچقدم تلاش کنی.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بعضیا ؟ همونایی که از پس مشکلات زندگی خودشونم برنمیان به شما مشاوره میدن؟

خالم داشت به دختر خالم میگفت

اصلا خودت خرید نکن شوهرت خودش باید خرید کنه یا باهم

پروش نکن

💍♥️

کار ب اینجا نداشته باش خودت شرایط زندگیت و جنبه شوهرتو بهتر میدونی چقدره همون کاری رو بکن که به صلاح ...

اره میدونم قطعا وقتی مهمونی چیزی باشه با خودشه

اگر ماشین نباشه هم من نمیتونم

💍♥️

خالم دختر خالمخالم زن خوبی هست ولی دختر خالمو اصلا قبول ندارم خودبین متکبره

نه عزیزم گوش نده 

خرید کردن باید با خانم خونه باشه تازه همش هم که با تو نیست 

مثلا شق القمر که نمیخایم بکنیم یا خرید ساده س 

اصلا چرا خاله و دخترخالت باید در جریان کارای زندگی شما باشن؟ 

محافظه کار باش تو زندگیت

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
خالم داشت به دختر خالم میگفتاصلا خودت خرید نکن شوهرت خودش باید خرید کنه یا باهمپروش نکن

این در شرایطی درسته که همسرت هیچ کاری نکنه هیچ تلاشی نکنه نه اینکه درحالی که خودشو پاره میکنه توام پاره ترش کنی

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

بنظرم خیلی دیگ مسئولیت همسرت زیاد بنظرم بازم جا داره مسئولیت بیشتریو قبول کنی

خب همینو میگم میدونم که زحمت میکشه وگرنه اگر ادمی بود علاف بگرده اصلا برام مهم نبود

💍♥️

نه عزیزم گوش نده خرید کردن باید با خانم خونه باشه تازه همش هم که با تو نیست مثلا شق القمر که نمیخایم ...

نه به من نمیگفت خالم داشت به دختر خودش میگفت

من کلا ارومم زیاد از زندگیم به کسی نمیگم

💍♥️

به نظر من خیلیم خوبه،بلاخره تقسیم وظایفه،همه بار روی دوش ایشون نباشه که خسته نشه،بعدم به نظرم خرید خونه با خانم باشه بهتره،من خودم بهتر خرید میکنم روغن میدونم چه مارکی بگیرم که اگر اون مارک نبود جایگزینش چی بگیرم،آقایون سخته براشون تشخیص این ویزا