2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل و منطق سخن بیان لطفا

194 بازدید | 26 پست

ما خونمون ویلاییه با خانواده شوهرم تو یه حیاط زندگی میکنیم..جوری ک از تو حیاط هال مارو میبینن مشخصه.

الان دارم با چشای ورم و گریه براتون تایپ میکنم لطفا منطقی کمکم کنین

پدرشوهرم ۲ دست ساختمون تو همین حیاط داره ساختمون ماهم هستس ولی به نام شوهرم نیس.وقتیم میام بهش میگم به نام خودت بزن میگ نه حیاط کلا ماله منه درصورتی که هیچ نوشته ای ندادن

یه ماشینم داره که اونم به نام مادرشه 

دوستان من اصلا چشمم بخدا به خونه و ماشین نیس من دوس دارم حتی اگ خونه هم یه قالی بخوره بدونم ارامش دارم 

مدام با شوهرم بحثمون میشه و اون همیشه پشت خانوادشه.بماند که چه زجرا و کنایه هایی نفهمیدم

امروز بابام گفت میام میبرمت تا دیوار خونتو بزنی

خودم نمیدونم چکار کنم برم یا بمونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی خاهر جان 

کاش چیزی به اسم قوم شوهر نبود اصلا

مردا همه از بوته به عمل میومدن کاش

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

اگه بچه نداری برو بابات بذار همین الان تکلیفت روشن شه

اقدام کردم خیلی نگرانم میگم نکنه بگیره 

بابام اره پشتمه امروز ۳ بار زنگ زد بیاد ببرم خودم قبول نکردم

هی خاهر جان کاش چیزی به اسم قوم شوهر نبود اصلامردا همه از بوته به عمل میومدن کاش

سختیش اینجاس که پشتم نیس درکم نمیکنه هوامو نداره وگرنه من همه اینارو به جون میخریدم و دردامو تحمل میکردم

اقدام کردم خیلی نگرانم میگم نکنه بگیره بابام اره پشتمه امروز ۳ بار زنگ زد بیاد ببرم خودم قبول نکردم

خب قبول کن برو و بگو تا خونه یا ماشین از خودش نداشته باشه برنمیگردم.

بگو دیگه نمیخوام با خانوادت باشم خونه مستقل میخوام و تا نخری برنمیگردم.مشخصه اوضاعشون جوریه ک میتونن خونه برات بخرن

نمیدونم برا چی الان نمیری با بابات

تاپیک های قبل ۴۰۴ برای من نیست

اشتباه منو کردی ده ساله باهاشون تویه ساختمون هستم پیرم کردن چه دعواهایی با شوهر سر این خونه داشتیم نمیدونم چه کمکی بهت کنم چون خودم تو همین مشکل بودم فقط چاره دست شوهرته

گناه من سادگی بود .
سختیش اینجاس که پشتم نیس درکم نمیکنه هوامو نداره وگرنه من همه اینارو به جون میخریدم و دردامو تحمل می ...

یه چی بگم تا ۴ سال دیگه هم بچه‌دار نشو

پدرشوهر و مادرشوهرت چند ساله هستن؟؟؟

هوف بره من خیلی پیر نیستن 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

عزیز من 

من خودم به شخصه اصلا نمی‌پسندیدم که کنار خانواده شوهر زندگی کنم ! 

دوما من تقریبا این حالی که شما داری رو درک میکنم شوهر منم پول داده وسیله گرفته بود اما به اسم خودش نزده بود و مدام با خانواده همسر سر اون وسیله یا دعوا بود یا چشمشون دنبال اون وسیله بود اگه دست ما میموند 

نمی‌دونم رفتنت درسته یا نه !!!!!! 

اما باید کاری کنی که با شوهرت یا از اونجااااا بهتری ( چه بهتر) 

یا هم اینکه اون دیوار رو بزنی 

طوری نباشه فردا پشتت حرف در بیاد که دختره گذاشته رفته ! 

چون اونا اگه درک داشتن به شما کنایه نمیزدن! 

واقعا نمی‌دونم چی بگم 

اما همه چی در نظر بگیر 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷