2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

70 بازدید | 8 پست

پارسال رفته بودیم رستوران، گارسون اومد یه خانم تقریبا خوشگل بود با یه عالمه آرایش. شوهرم برگشت با شوخی گفت این دختره هم خوب چیزیه ها(یه همچین چیزایی) 

بعد من انگار ته دلم خالی شد باهاش قهر کردم اون هی گفت شوخی کردم و فلان و بلاخره از دلم درآورد. ولی تا الان هم هست ته دلم میگم این هیزه و ته دلم خالی میشه. دیشب باز بهش گفتم تو چرا اونشب اینجوری گفتی میگه من نگفتم من اصلا یادم نیست ، حتما منظورم چیز دیگه ای بوده 

من الان نمیدونم چیکار کنم، احساس میکنم شوهرم به همه ی دخترا نگاه میکنه ، احساس میکنم مقایسه میکنه و اینا 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید حق داری ولی خندم گرفت که پارسال رو اوردی وسط شوهرتم یادش رفته....من اولا اینجوری بودم ولی الان که ۱۴سال از عقدم گذشته هرچی از اینا میگه اصلاااااا برام مهم نیست نمیدونم چرا تعجب میکنم که اینقد برام بی اهمیت شده

ینی ذهنت انقد خلوته ک حرف پارسالو هنوز یادته؟؟؟؟؟اگ از پارسال تا حالا چیزی ازش ندیدی خب بیخیال شو دی ...

نه چون یه چندباری از این چیزا دیدم 

مثلا میگه مردا تنوع طلبن، ولی اینو میدونم که هرگز خیانت نمیکنه 

یا مثلا اون اوایل ازدواج هی بهم میگفتی چرا لاغری، دماغت بزرگه(عمل کردم) و این چیزا

ببخشید حق داری ولی خندم گرفت که پارسال رو اوردی وسط شوهرتم یادش رفته....من اولا اینجوری بودم ولی الا ...

میدونم خواهر خنده داره😭😂

ولی میدونی یه چیزایی پیش اومده که بهش بی اعتماد شدم‌

و البته اینکه من ۶ ماهه عروسی کردم🥲😂

میدونم خواهر خنده داره😭😂ولی میدونی یه چیزایی پیش اومده که بهش بی اعتماد شدم‌و البته اینکه من ۶ ماه ...

چند سال دیگه که اومدی نینی سایت و تاپیکتو دیدی میفهمی چی میگم من کلاااا بیخیالش شدم اینقدم از این چیزا میگه من اصلا اهمیت نمیدم بعد میگه بخدا هرکیو نگاه میکنم اخرش تو نمیشن

چند سال دیگه که اومدی نینی سایت و تاپیکتو دیدی میفهمی چی میگم من کلاااا بیخیالش شدم اینقدم از این چی ...

شوهر منم همینو میگه

میگه مگه به جز تو من میتونم کس دیگه ای رو دوست داشته باشم🥲

ولی بعضی وقتا درک کردنش سخته واسم🥲😂