2821
2789
عنوان

لباس محرم

363 بازدید | 27 پست

بچه‌ها کمک

من چادر میپوشم و مانتوهام همه رنگ روشن هستند. مانتوی رنگ تیره فقط یک مانتو مشکی بلند دارم تا زیر زانو. بعد با این مانتو شلوار مشکی بپوشم، روسری هم مشکی و چادر مشکی، خیلی مشکی در مشکی نمیشم؟

فقط یک روبند کم دارم و یکم روم خاک بپاشن اون موقع دایورتم کنن کربلا

لباس چی بپوشم؟...

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مانتوی بلند با چادر زیاد خوب در نمیادنمیشه فقط مانتو رو بپوشی یا یه چیز دیگه زیر چادر بپوشی؟

خب مشکلم همینجاست

نه چادرم باید باشه حتما

اصلا نمیدونم اون همه مانتویی که داشتم کجا رفتن

هیچی ندارما هیچی

خب تو که چادر میذاری زیرش رنگ روشن هم بپوشی معلوم نمیشه ، روسری و چادرت مشکیه

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

حجاب چه ربطی به دایورت به کربلا داشتگل به خودی چرا میزنیبعدم محرم مشکی میپوشن دیگه پس قرمز بپوشی باچ ...

چرا چپه برداشت کردی؟

گفتم کاملا مشکی میشم سر تا پا مشکی میشم مثل خانم‌هایی که توی نماهنگ‌های کربلا نشون میدن

نگفتم قرمز بپوشم گفتم راهکار دارید بدید لطفا عزیزم

خب تو که چادر میذاری زیرش رنگ روشن هم بپوشی معلوم نمیشه ، روسری و چادرت مشکیه

خب مثلا کالباسی زیر چادر بپوشم بد نمیشه؟

همیشه یک مانتو سرمه‌ای یا سبز تیره تنم میکردم الآن اون کهنه شده بود دستمال شده...

فقط در این محرم 

تیپ نزنید . لباسای ساده بپوشید .‌ ساده بهتره 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چرا چپه برداشت کردی؟گفتم کاملا مشکی میشم سر تا پا مشکی میشم مثل خانم‌هایی که توی نماهنگ‌های کربلا نش ...

گفتم دیگه تومحرم مشکی پوشیدن اصلاعجیب نیست

پس میتونی روسری مشکی بپوشی

مانتوهم ک اصلامعلوم نیس

فقط در این محرم تیپ نزنید . لباسای ساده بپوشید .‌ ساده بهتره

باور کنید قصد تیپ زدن نیست 

صرفا مانتو بلند تا زیر زانو با چادر خوب در نمیاد

خب مثلا کالباسی زیر چادر بپوشم بد نمیشه؟همیشه یک مانتو سرمه‌ای یا سبز تیره تنم میکردم الآن اون کهنه ...

نه اصلا معلوم نمیشه زیر چادرت 

منم برا محرم زیر چادر یه مانتو یا شومیز خنک میپوشم ولی روسری قواره بلند میذارم که مانتو اگه رنگ روشن باشه مشخص نباشه

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

گفتم دیگه تومحرم مشکی پوشیدن اصلاعجیب نیستپس میتونی روسری مشکی بپوشیمانتوهم ک اصلامعلوم نیس

چادرم دانشجوییه جلوش بسته نیست برای همون خب...

شاید بتونم با چادر قاجاری زیرش بلوز مشکی بپوشم و روسری مشکی

ممنون ازت قشنگم که زمان گذاشتی

باور کنید قصد تیپ زدن نیست صرفا مانتو بلند تا زیر زانو با چادر خوب در نمیاد

با شما نبودم .

یه عده  هستن  که  رعایت نمیکنن . شلوار سفید تنگ و مانتو کوتاه و موهای دکلره  و..... میان . البته درسته اونا دلشون از من پاکتره .

ولی میگم ساده  بیان بهتره 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه اصلا معلوم نمیشه زیر چادرت منم برا محرم زیر چادر یه مانتو یا شومیز خنک میپوشم ولی روسری قواره بلن ...

ممنونم ازت قشنگم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز