2777
2789
عنوان

عید بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 85 پست

نه خانومی غر نزن یعنی از اولش می خوای درجا بزنی خودت میدونی که پول نیستش و نمی تونی خرج کنی اگه پول بود و شوهرت نمیداد اون یه چیزی میگی که سال اول عروسیمه پس وسایل پذیرایی همه تازه هستن یه چیزی هم بپوش مگه تو عید چخبره باو همراه شوهرت باش نه اینکه اعصابش رو خورد کنی انشالله مشکلات حل میشه همه زندگی ها مشکل دارن اگه خواهر داری با اون یکم لباس جابه جا کن 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
ما با هزار بدبختی خونمون امدیم ... عاشق بودیم با بی پولی شروع کردیم... نه ما رسم نداریم دختر بابا ...

درست میشه ما الان دوسال عروسی کردیم. باز خداروشکر از سال اول بهتره. هر سال برا شمام بهتر خاد شد صبر داشته باش کج خلقی نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ما پذیرایی نخریدیم فقط تونستیم عادی ها را بگیریم

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

ینی پیش دستی میوه تو جهیزیه تون نیست؟ 

با قر زدن فکر‌نکنم چیزی درست بشه عزیزم

😔😔

بنظرم در خونه رو ببندین برین مسافرت شهر دیگه که مجبور نشین مهمون داری کنین و عید دیدنی برین. 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

غصه نخور ما هم مثل شما بودیم من اصلا برای عید خرید نمیکردم لباسهامو اتو میکردم و اگه تکراری هم بودن میپوشیدم 

الان هم که 18سال گذشته فقط میتونم برای دو تا بچه هام لباس بخرم با این عیدی که دولت میده بهمون 

نه بابا ما پذیرایی نخریدیم فقط تونستیم عادی ها را بگیریم

وظيفه پدرتون نبوده همه جيزو بدهً

همونايي هم ك داده دستش درد نكنه

بعدم تازه عروسي مكه كسي مياد خونتون

اعلام كن ك خونه نيستيد

با شوهرت دوتايي خونه خوش بگذرونيد

عيدم ميكذره و همه جي ب حالت عادي برميگرده

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️نيلسا❤️❤️

منم اینجوریم عزیزم.توکل ب خدا کن مشکلات حل میشع.خونه شوهر ک خونه بابا نیس باید ی فرقی بکنه...عید ک همیشه نباید چیزی خرید..همیشه بازار هس توهم هستی

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

داره ولی قسط داریم همش میره برای قسط نزدیک ۱۴۰۰ میگیریم ۱۵۰ قسط میدیم...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
مگه کسب به زن بزرگ عیدی هم میده 

به ما که میدن🙂 البته میگن تا بچه ندارم ب خودم میدن

بچه دار بشیم میدن به اون

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )