2777
2789
عنوان

عید بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطورم دومین سال ازدواجمم هست مث پارسال

چون حقوقمون نمیدن از س ماه پیش ندادن.یعنی داغونمون میکنن.اما من دیگه برام خرید عید معنا نداره بچه بازیه

هروقط ادم بخواد میخره عید و غیر عید فرق نداره

خدای مهربون مرسی که پناهمی

عزیزم مهمون دعوت نکن تو الان تو شرایط منی   باز خوبه تو باردار نیسی من باردارم هسم و این وضمونه چاره ای نیس باید بسازی  ی چن سالی ادم کم خودش بزاره  چیزی کم نمیشه خودتو بزرگ نشون میدی

ما با هزار بدبختی خونمون امدیم ...

عاشق بودیم با بی پولی شروع کردیم...

نه ما رسم نداریم دختر بابا زیاد کمک کنه خانوادم فقط برام سرویس خواب گرفتن...

لباسم همشون  کهنه شدن

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

درست ميشه انشالله 

مهم اينه تنتون سالمه اولين جشن سال نو خونه خودتون😘😘😘سعي كنيد به اين چيزا فكر نكنيد با انرژي و فكر مثبت سالتونو اغاز كنيد هميشه اوايل زندگي اين مشكلات هست انشالله سال جديد پر از خير و بركت باشه براتون😘😘😘😘

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
عيد اولو با غر زدن تلخ نكن خودتو بزن به بي خيالي روزهاي اول بازديد برو و با پول عيدي هات وسايل بخر

مگه کسب به زن بزرگ عیدی هم میده 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

وای وقتی آدم میخواد واقعا خرج کنه میبینه این پولا وعیدیا چقدر مسخرس

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
بیچاره پدر خانواده😥

خوب عزیزم میگن وضع پدرشون خوبه چه اشکالی داره جهاز کامل بدن تا دخترشون سال اول زندگی غصه نخوره 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

وسیله که تو جهیزیه بود دیگه میخوای چیکار‌. تو لباساتم یه دست لباس نو تر پیدا میشه که اونارو بپوش. بی خیال باش همسرتم گناه داره اونو بیشتر شرمنده نکن به روش نیار

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.