2777
2789
عنوان

عید بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 85 پست
اصلا پذیرایی ندارم .... فقط یک شیرینی خوری دارم... اخه منم سال اولم  خونه بابام هر میخواستم ...

چرا بابات برات نخرید واقعا این چه رسمیه وقتی شوهرت توانم نداره خب مادرت میداد مامان من از خودش زد بخاطر بچه هاش خودش هنوزم بهش  بگیم مشکل داریم در قالب هدیه بهمون کمک میکنه مامانت الان میتونه به عنوان هدیه برات بگیره این که رسم نداره

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
ولی فک نکنم همه اینطور باشن همکار همسرم تو بوشهر ازدواج کرده بعد از محرم دختره از بوشهر اومد تهران ج ...

اره همینطوره دوست خودمم که فعلا عقده کلی جهیزیه خریده اما ما فرهنگ غالبمون همینه که اکثر وسایل رو داماد میخره عروس یه بخش خیلی کوچیکی از اون رو میخره . وسایلی هم که هر دو میخرن در حدین که یه تازه عروس و داماد احتیاج دارن و زیاد سخت گیری نمیکنن که فلان مجسمه نبود یا فلان وسیله برقی نداشت یا اینجور چیزا 

کلن خیلی راحت میگیرن همه چیزو

« بِه هوشْ بودَم ازْ اَوَل کِه دِل بِه کَس نَسِپارَم...........شَمایِلِ تو بِدیدَم ، نَ عَقلْ مانْد و نَ هوشَم »💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پولش هست ولی ذوقی نیست واسش  مجرد بودم بیشتر ذوقشو داشتم

چرا کاش من پولشو داشتم 

خونمو قشنگ درست میکردم با شوهرم تنها کیف میکردیم

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
اصلا پذیرایی ندارم .... فقط یک شیرینی خوری دارم... اخه منم سال اولم  خونه بابام هر میخواستم ...

وقتی قبولش کردی  به این چیزا فک نمیکردی 

چقد خوبه مسئولیت تصمیم و انتخابمونو    گردن بگیریم 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
وقتی قبولش کردی  به این چیزا فک نمیکردی  چقد خوبه مسئولیت تصمیم و انتخابمونو     ...

عاشق بودم فقط فکرم رسیدن بود نه فکر پول و خونه او مسولیت ....

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
عاشق بودم فقط فکرم رسیدن بود نه فکر پول و خونه او مسولیت ....

عاشق بودن   فقط من دوستت دارم تو دوسم داری نیس خانوم

زندگی  بالا پایین داره

کم پولی بی پولی و پولداری داره 

عاشق بودم به فکر نبودم از اون عشقت بمال به چشمت  بگو عاشقم تنم سلامت تنش سلامت  ایت روزا میگدره 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

چی میشد هم عشق باشه  

هم پول.

هم سلامتی...

اره همینطوره دوست خودمم که فعلا عقده کلی جهیزیه خریده اما ما فرهنگ غالبمون همینه که اکثر وسایل رو دا ...

چقد خوب ایشالا همیشه خوشبخت باشی و سلامت😘😘😘😘

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
چقد خوب ایشالا همیشه خوشبخت باشی و سلامت😘😘😘😘

ممنونم عزیزم . همچنین 🌸

« بِه هوشْ بودَم ازْ اَوَل کِه دِل بِه کَس نَسِپارَم...........شَمایِلِ تو بِدیدَم ، نَ عَقلْ مانْد و نَ هوشَم »💑
وای من هم نامزد من که سربازه سرکار نمی تونه بره چی تا حالا اصلا غر نزدم سرش چون مرد بهش بر میخوره فق ...

ان شالله به امید خدا به سلامتی سربازیش تموم میشه میره سر کار راحت میشین

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین