2777
2789
عنوان

عید بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 85 پست

منم چون شوهرمو دوست داشتم 

سال اول که خونش بودم حتی طلامم فروختم واسش 

و لباس هم تونستم یه مانتو فقط بخرم

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.

منم زندگیم همینه بخداهروزسریه هزارتومنی هم حساب کتاب میکنم تازندگیم بگذره ماهی یک ملیون وپونصدمیگیریم یک ملیون ودویست قسط میدیم دیگ سیصدفقط برام میمونه پول کرایه شوهرم خرج خونه دکترم و..باهمینه عیدم ک همینطوراماچ میشه کردبخاطرهمینم همیشه ازشوهرم تشکرمیکنم وبهش امیدمیدم ک همه خوبه وبهترمیشه ماشین وخونه هم نداریم یک هفته دیگ میشه یساله ک عروسی کردم

خدایاهمسرموک تمام زندگیمه برام نگهدارومن بشم سپربلاش مراقبش باش من عاشقشم.زندگی من شوهرم وپسرم ومامانم❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جهاز تو همه جا رسمه شما کجا زندگی میکنید؟کاش اگه میشد قرضم میکردن ولی دختر بی جهاز نمیفرستادن 

منم جهاز نداشتم به اون شکل که بگی ...همه چیز ساده ...

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه
جهاز تو همه جا رسمه شما کجا زندگی میکنید؟کاش اگه میشد قرضم میکردن ولی دختر بی جهاز نمیفرستادن 

ماهم رسم جاهاز نداریم که 😏

« بِه هوشْ بودَم ازْ اَوَل کِه دِل بِه کَس نَسِپارَم...........شَمایِلِ تو بِدیدَم ، نَ عَقلْ مانْد و نَ هوشَم »💑
سال اول زندگیته ظروف پدیرایی نداری مگه جهیزیه نخریدی؟  والا من دوستم یکساله ازدواج کرده   ...

خوب شاید دوستتون خرید کردن خیلی ابتدای ازدواجشون ...ولی استارتر شاید خرید نکرده

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه
میشه شهرتون رو بگید؟اولین باره میشنوم 

من جنوبی هستم . استان بوشهر . 

خانواده دختر در حد توانشون یه چیزایه کمی رو میخرن ( در حد وسایل اشپز خونه و اینا ) اما بقیه ی چیزا رو وظیفه ی داماده که بخره

« بِه هوشْ بودَم ازْ اَوَل کِه دِل بِه کَس نَسِپارَم...........شَمایِلِ تو بِدیدَم ، نَ عَقلْ مانْد و نَ هوشَم »💑

خراسان شمالی بجنورد

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

عزیززم غصه نخور چرا سال اولو به خودت زهر کنی و قهر و دعوا راه بندازی شوهرتم از خداش نبود که بی پول و این سختیا رو تحمل کنه اینا واسه همه هست حتی اگه پول هم داشته باشن بازم مشگل دارن حالا یه ظرف نیست تو خونت که بچینی توشون سعی کن ساده انجام بدی انشالله سال دیگه همه چی عوض بشع

خوب عزیزم میگن وضع پدرشون خوبه چه اشکالی داره جهاز کامل بدن تا دخترشون سال اول زندگی غصه نخوره 

والا منم هنگ اینم پدر داشته باشه  جهیزیه نده 

دوست منم رسم جهیزیه نداشتن ولی  پدرش کلی وسیله داد کلی لباس از خونه پدریش اورد کمدش جا نداره که لباس جدیدی بخره   

بعدم یکی که انتخاب میکنه شرایط  همسرشو با این شرایط ازدواج میکنه باید تحمل داشته باشه اگر انقد اوصاع سختی دارن خودشونم   یه شعلی پیدا کنن

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

اصلا پذیرایی ندارم ....

فقط یک شیرینی خوری دارم...

اخه منم سال اولم 

خونه بابام هر میخواستم بود...

همه چی را قشنگ میچیدیم

...

الان ارزو کوچیکم قشنگی سفرمه

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
من جنوبی هستم . استان بوشهر .  خانواده دختر در حد توانشون یه چیزایه کمی رو میخرن ( در حد ...

ولی فک نکنم همه اینطور باشن همکار همسرم تو بوشهر ازدواج کرده بعد از محرم دختره از بوشهر اومد تهران جاهازش فوق العاده بود مادرشوهرش اینا هم کلی تعریف میکردن اینا فقط 4تیکه خریدن همین.

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

خوش بحال داماد اون طرف

ماله ما را جدیدا شاید یکم بدن ما باقی پسره باید بخره