2777
2789
عنوان

چيكار كنم😭

501 بازدید | 43 پست

سلام خوبين؟

من حدودن ٤ ماه قبل رفتم ي مغازه عينك فروشي؛براي مامانم عينك دادم تعمير و خلاصه عاقاي فروشنده خيلي خوشش اومد ولي هروقت پيام ميداد در حد حال و احوال ح ميزد تا وقتي ب جنگ رسيد و گفت دوسم داره و نگرانمه

.

وقتي بهش گفتم چرا ح نزدي گفت ترسيدم باكسي باشي ولي گفتم ديگ الان بهت بگم

.

تقريبن ده روز پيش من بهش اكي دادم و روز يكشنبه قرار بود ببينيم همو؛ولي گفت درگير باباش شده(پاركينگسون داره باباش)

گفت پيام ميده بعدن،ولي ديگ خبري ازش نشد

منم نگرانش بودم از گوشي بقيه ز زدم بهش باز ورنداشت تا سه شنبه ك زد وقتي جواب نميدم حتمن دليل دارم،از خطاي مختلف ز نزن من متنفرم از اين كار

.

براش زدم چرا خب دليلت چيه؟ديگ ولي ج نداد

.

ب نظرتون فردا مغازشو باز ميكنه برم ببينم چيشده باهاش ح بزنم؟

منم دوسش دارم ولي نميدونم چش شده يدفه🫠بعد اونهمه ابراز علاقه يدفه فروكش كرد همه چي واسم جاي تعجبه نميتونم هضمش كنم اصلن

.

من ٢٧ سالمه/ايشون ٣٧

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صدبار پرسيدم ازش گفت اره

من شک دارم مجرد باشه. رفتارش از نظر من به یه مرد متاهل میخوره. 

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج

خب خودش اينهمه ح زد ابراز علاقه كرد من ك كاريش نداشتم يدفه بي دليل اخه واسه چي اينجوري كرد

نمیدونم ولی دلیلی نداشت اینقد پیگیرش بشی یه مدت ولش کن یا خودش میاد میگه یا خدافظ

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸💙

نمیدونم ولی دلیلی نداشت اینقد پیگیرش بشی یه مدت ولش کن یا خودش میاد میگه یا خدافظ

دوسش داشتم منم ولي بهش نميگفتم هيچوقت چون توي ي محله ايم ميترسيدم كلن حرف در بيارن و هزارتا اتفاق

خب خودش اينهمه ح زد ابراز علاقه كرد من ك كاريش نداشتم يدفه بي دليل اخه واسه چي اينجوري كرد

پسرا و شوهرای بالای سی سال همینن 

نهایت بالای ۳۵ 

اکثرا همینن

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

شما زنگ زدی .نه یکبار صدبار..

واضحه گفته حوشش نمیاد هی زنگ بزنی..

نیازی نیست مثل آویزونا پاشی بری مغازه..

این رفتارا خودش باعث شده نظرش عوض یشه.

یکم برای خودت ارزش بزار

زنگ زدی دیده نوبت اونه زنگ بزنه

💕