2789
عنوان

خرید خونه

232 بازدید | 34 پست

چرا نمیتونیم خونه بخریم؟ هرکار میکنیم هرچقدر میدوییم نمیتونیم خونه بگیریم ، میریم بنگاه و املاک خونه میبینیم تا یکی باب میلمون پیدا میشه میبینیم قیمتش یطوریه که ۴۰۰ تومن کم داریم ، یه مبلغ خیلی اندکی که واقعا تو این دوره زمونه چیزی نیست ولی ما چقدر تلاش میکنیم نمیشه ، کلی نذر کردم فایده نداره ، از یه طرفم داره سنمون میره بالا میخوایم بچه دار شیم ، خونه اوکی نمیشه ولی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بس پولا بی ارزش شدن خرجا گرونن واقعا دیگ بریدیم

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

وام مسکن نمیشه بگیرید؟

با وام مسکن میخواستیم بگیریم دیگه ، بازم ۴۰۰ کم داریم ، تو این اوضاع بدون وام که اصلااا نمیشه خونه دار شد 💔 از یه طرفم فقط خونه های سند دار بهشون وام تعلق میگیره که اوناهم اغلب قیمتاش بالاتره

با وام مسکن میخواستیم بگیریم دیگه ، بازم ۴۰۰ کم داریم ، تو این اوضاع بدون وام که اصلااا نمیشه خونه د ...

سوره واقعه رو نذر کن از امشب بخون 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
انشالله خدا کمکتون کنه برای سلامتی امام زمان یه نذری بکن از طرف امام حسین و حضرت ابوالفضل شاید خدا ق ...

خیلی نذر های مختلفی کردم ، اصلا انگار گره افتاده ، حتی شوهرم زمین دیگه داره ، اونارو گذاشته به فروش ، اوناهم فروش نمیره ، اینی که شما گفتین رو هم نذر میکنم 

نا امید نشو بازم بگرد یه مورد خیلی خوب پیدا میشه

منم این حس و حال رو تجربه کردم چندین بار میرفتیم پای قولنامه یا فروشنده پشیمون میشد یا یهو کلی قیمت رو می برد بالا به پولمون نمی خورد....

ولی اون چیزی که خدا برات در نظر داره بهت می رسه نا امید نشو

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
به خدا اعتماد کن. اینقدر هستن آدمایی خونه ویلایی ده خوابه دارن ولی بچه ندارن

خودم فکر کردم شاید خدا میخواد بچه دار شیم بعدش خونه بهمون بده یا بچه ای قراره خوش پا شدم باشه ، تقریبا ۵ ماهه تو اقدامم ، بچه دار هم نمیشم انگار