2777
2789
عنوان

کی سقا خونه بروجردی ها رفته

87 بازدید | 8 پست

سقا خونه بروجردی ها خیلی صفا داره 🥺

خودم بروجردیم 

خانما خونشونو اب و جارو میکنن در حیاط باز میزارن بعد داخل خونه کاملا مشکی پوش میکنن و منبر میزارن عکس امام حسین و حضرت عباس و حضرت علی اکبر و میزارن با شمع و چراغ و ...

بعد هرکی دوست داره میاد میشینه دور تادور خونه تکی پشتی میزارن ...

و هرکی جدید میاد اول با چایی و کیک یا قند پذیرایی میکنن و نزدیک غروبا اش رشته یا شله زرد و ... میدن ولی شام نمیدن چون شام بر عهده آقایون هست که توی هیئت پخش میکنن .

سقا خونه زن و مردا از هم جداست انقدرم بوی خوب میده انگار ادم رفته خوده بهشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خونه مامان بزرگم اونجاست هرسال تابستونا یا عید میریم الانم اتفاقا بروجردم میریم سقا خونه واقعا صفا داره و خوش میگذره جوری که من تهران زندگی میکنم انقدر سقا خونه هاش با صفا نیس

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸