2777
2789
عنوان

میترسم امشب آبروریزی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 33 پست

چقد مادرت بچه گانه رفتار میکنه

تو مراحل بعدی ابدا نذار دخالت کنه

حالا اگه عروس این رفتار میکرد مادرت از ترس پسرش چیزی نمی‌گفت

الانم با تهدید ببرشون

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

مامانت بچه اس انگار … اون باید آب روی آتیش باشه

هیچوقت آب روی آتیش نبوده 

دیروز میگف خانواده شوهر فلان خواهرزادم گوسفند قربونی کردن واسه عقد 

بعد خاک تو سر تو با این خانواده شوهرت 

یا خانواده شوهر فلان خاهرزادم برای زنای طرف عروس خلعتی گرفتن 

ولی شما نه 

همش درحال مقایسه کردن و ایراد گرفتنه 

دیوونه شدم من

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم مامانت حق داشتند ناراحت بشندیعنی چی معذب میشدند! نباید هیچوقت بجای کسی دیگه تصمیم گرفت. باید د ...

اینو بخون عزیزم 

قرار بود جشن دیشب تو سالن عقد باشه 

و درحه یک هارو دعوت کنیم 

پدربزدگم لج کرد گفت باید برادرامو همههه دعوت کنین 

ما هم گفتیم جا نداره سالن نمیشه 

گف پس خانواده مامانت هم نیان

قرار شد از سمت ما به کسی نگیم و خودمون تنها باشیم

خانواده شوهرم که فهمیدن ماجرارو گفتن پس کنسل میکنیم 

به احترام ما کنسل کردن 

و مهموناشون خودشون بدون دعوت اومدن خونشون

بعد الان مامانم دنبال زیربغل مار میگرده

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

مامانت چقدر غیرمنطقیه یعنی چیدیشب تو بودی خونشون دیگه کافی بوده خانواده ات هیج لازم نیست برن اونجا ا ...

یعنی چی پاگشای عروسن خانوادش نباشن  شما کجایی هستی که مراسم عروس خانوادش نباشن طبیعیه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

رفتار مامانتو تایید نمیکنم ولی حق داره خب یعنی چی معذب میشن؟بهرحال کارتون زشت بود

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

یعنی چی پاگشای عروسن خانوادش نباشن شما کجایی هستی که مراسم عروس خانوادش نباشن طبیعیه

دیشب نبودن 

ولی امشب هستن دیگه

اینو بخون عزیزم قرار بود جشن دیشب تو سالن عقد باشه و درحه یک هارو دعوت کنیم پدربزدگم لج کرد گفت باید ...

هر چیزی باشه خانواده شما الویت داشتن ادم مراسم بچه خودش نباشه کجا باشه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

چقدر مامانت اهل خراب کردن رابطه است از همین اول شمشیر از رو بسته که زندگیت نابود کنه بگو این بچه بازی ها چیه؟ مگه طلبکاری.؟   حالا دیروز دعوت می کرد مادرت می رفت اون وسط بندری می رقصید؟  برید یه شام بخورید رسم انجام بدین و بیایید

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

اینو بخون عزیزم قرار بود جشن دیشب تو سالن عقد باشه و درحه یک هارو دعوت کنیم پدربزدگم لج کرد گفت باید ...

انگار هر کدوم از فامیل و خانواده ات منتظرن تا یه جور گند بزنند به مراسم ها و ازدواجت.  

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

انگار هر کدوم از فامیل و خانواده ات منتظرن تا یه جور گند بزنند به مراسم ها و ازدواجت.

اره تو این سه ماه هربار یه بهونه داشتن

حتی تو خواستگاری هم ماجرا داشتیم

چطوری جلوی این حرف و حدیث هارو بگیرم؟من نمیخوام کارم به جدایی و طلاق بکشه

خب ببین مادرت حق داره اخه 

درسته مراسم کنسل شده 

و داخل خونه گرفتن 

دیگه شما ک صاحب مجلس اون مهمونی بودید 

باید حضور میداشتین یعنی چی معذب میشدین ؟؟؟ 

خانواده شوهرت سریع دنبال بهونه بودن کنسل کنن 

یعنی چی ب احترام ما کنسل کردن 

خوشحالم بودن ک مهمونای شما نمیان همینو بهونه کردن 

ولی حالا دیگه کششش ندید بحث نشه تموم بشه بره 

اره تو این سه ماه هربار یه بهونه داشتنحتی تو خواستگاری هم ماجرا داشتیمچطوری جلوی این حرف و حدیث هارو ...

چی بگم !   به سختی های زندگی متاهلی خوش آمدی!  تو این مراسم ها همه می خوان یه خودی نشون بدن و عقده هاشون بریزن بیرون!   تازه بعد چند وقت خانواده شوهر شروع می کنند! 

دیگه بین این دو تا خانواده و فامیل له می شی ! 

خیلی مراقب باش از الان همه دارن تو زندگیت سرک میکشن و تصمیم میگیرن حواست باشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مادرت حق داره 

تو مادر نیستی و اینو نمیفهمی 

آدم توی جشن بچه ی خودش نباشه چون ممکنه معذب بشه ؟؟؟ یعنی چی ؟؟؟ حالا جشن خودمونی بوده یا هرچی 

میگفتن شما هم میرفتید 

عجب واقعااااا 

ولی ببین درسته مامانت حق داره اما پروبال نده ب موضوع 

تو بگذر تا اونم بگذره تموم شه