2777
2789
عنوان

چقدر روز بعد از مهمونی سخته😂😭

184 بازدید | 18 پست

دیشب اولین مهمونی بود که داشتم و تا ساعت پنج بیدار بودیم بازی میکردیم دیگه مهمون ها موندن خونمون و فعلا که خوابن😭😂صبح ساعت هشت پاشدم خونه رو یه دستی کشیدم مرتب کردم ظرف هاهم تو ماشین مونده میگم بیدار شن بعد روشن کنم دیشب حواسم نبود روشنش کنم😭😂

میز صبحانه رو هم تقریبا چیدم مواد پنکیک هم اماده است ولی هنوز نذاشتم رو گاز املت هم باید درست کنم 

ناهارهم گفتن پیتزا میخوان خداروشکر پختنی نیست😂

همه خوابن هیچکس نبود از خستگی هام بهش بگم گفتم بیام حداقل تو سایت بگم یکم دلم وا شه بعد برم باقی کارها😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهمونی های من مهمونی نیستن ک جنگن

هر دفعه بالای ۲۵ نفر مهمون دارم

روز بعد کلا خوابم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مهمون بی ملاحظه دوس ندارم اصلا آخه تا الان میخوابن خونه مردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خسته نباشی عزیزم من از مهمونی رفتن مهمون اومدن بیزارم این خیلی اذیتم میکنه از کسی بدم نمیاد فقط تنها ...

راه حل بهتر از اینکه دعوت نکنی و مهمونی نری

چی بهتر از تنهایی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مهمونی های من مهمونی نیستن ک جنگنهر دفعه بالای ۲۵ نفر مهمون دارمروز بعد کلا خوابم

نه خداروشکر ما کل فامیلای شوهرم و فامیلای خودم جمع بشن انقدر نمیشیم😂😂این مهمونم دونفر بودن دوست خانوادگیمون 

ولی خب خوراکی خوردیم تا صبح و...  ریخته بود زمین به زور جمع کردم سر وصدا نشه

نه خداروشکر ما کل فامیلای شوهرم و فامیلای خودم جمع بشن انقدر نمیشیم😂😂این مهمونم دونفر بودن دوست خا ...

۲ نفر ک اوکیه سخت نیس کنترلش

مهمون بی ملاحظه دوس ندارم اصلا آخه تا الان میخوابن خونه مردم

اره اینم حرفیه

ولی ماعم چندباری خونشون بودیم من از رو دربایستی ساعت نه به زور پاشدم رفتم بیرون دیدم دوستم اومد گفت برو بخواب راحت مافعلا خوابیم😂دیگه منم از سری بعدش تا دوازده میخوابیدم😂ایناهم به همین سبک عمل کردن

خسته نباشی عزیزم من از مهمونی رفتن مهمون اومدن بیزارم این خیلی اذیتم میکنه از کسی بدم نمیاد فقط تنها ...

سلامت باشی عزیزدلم

من برعکس شما عاشق مهمونی رفتن و مهمونی دادن اونم با دوستم با فامیل به هیچ وجه دوست ندارم

بنظرم شما با همسرت صحبت کن بگو خسته میشی و خوشت نمیاد که کمتر مهمون دعوت کنه دوستاتون رو هم کم کنید رفت وامدتونم کم کنید اینجوری مردمم کمتر میان خونتون دیگه

صبحونه نیاز نبود آماده کنی یه دفعه ناهار میخوردید

اره بخدا همون😂والا دوسری قبل که خونشون موندیم ساعت دوازپه و نیم یک از خواب پاشدن صبحانه خوردن منم گفتم اماده کنم

وگرنه به خودم بود مستقیم ناهار میخوردیم