2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست
خب اینو میگم بهش ؟ میخوام بهش پیام بدم عزیزم. اگر مامانتو می‌خوای بیاری پارک، من خوشحال می‌شم که با ...

خیلی کتابیه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اصلا سیاست نداری همسرتون رو هم ناراحت کردی اگه همسرتون با شما اینطوری حرف میزد خوب بود

خب اینو میگم بهش ولی با اون پیام اولی بیشتر اخلاق مامانش نمایان میشد 

خخخخ

میخوام بهش پیام بدم 

عزیزم. اگر مامانتو می‌خوای بیاری پارک، من خوشحال می‌شم که با هم بریم، فقط خواستم اینو بگم که امیدوارم این دفعه بتونیم لحظات خوبی داشته باشیم و نذاریم هیچ چیز توی خوشگذرونیمون خراب بشه. خیلی دوست دارم همه با هم از زمان خوب استفاده کنیم، بدون هیچ استرس یا ناراحتی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کتابیه

پیشنهادت چیه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

من این چیزا حالیم نمیشه کافیه یکی روزمو خراب کنه نابودش میکنم حالا بعضی ها معتقدن باید به بزرگتر احترام بزاری ، بزرگتری که شعور نداشته باشه احترام خودشو نگه نداره از نظر من هیچ احترامی نداره

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
خب اینو بگم بهش ؟ میخوام بهش پیام بدم عزیزم. اگر مامانتو می‌خوای بیاری پارک، من خوشحال می‌شم که با ه ...

نه ایمجوری ام نه میتونی بگی عزیزم دوست دارم تنها باشیم این بار یکم در مورد هم صحبت کنیم وقت بزاریم واسه هم مامانتم میاریم ولی میخوام با خودت تنها باشم چون برام مهمی

تمام نفس هایم به تو بنده همسرم S🥲♥️