2777
2789
عنوان

جای من باشین چ رفتاری میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش باز زنگ میزنه خودشو شیرین میکنه بیا بریم فلان جا اصلا یجوریه

خب نرو بهونه بیار بگو وقت ندارم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

وااای چقدر دلت سیاهه اون یه شوخی کرد تو چقدر بد جواب دادی بعدشم چه فکر خرابی داری که به حسادت ربط دا ...

عزیزم من چون دوتا سقط داشتم و یه لوله رحمم و از دست دادم عمدی گفت.

بعدشم به زن تازه زایمان کرده اومده خونه مادرشوهر استراحت کنه گفته کی میخای بری؟

یا اینکه بچه رو بده من پاشو ظرفها رو بشور.

الان بنظرت من عمدا میخام بد جلوه بدمش

وااای چقدر دلت سیاهه اون یه شوخی کرد تو چقدر بد جواب دادی بعدشم چه فکر خرابی داری که به حسادت ربط دا ...

مگع اسی چی گفته الان چرا حمله کردی به اسی تو خونه خراب کنی فکنم نه اسی

از بس ساکت شدم الان میگم جواب بدم بهتره این روش روش جواب نداد‌.

کلا مث دیوار باهاش رفتار کن.

داره یچیزی میگه با یکی دیگه حرف بزن.

باهات حرف میزنه سرتو بنداز پایین بذار خودش بفهمه برات ارزش نداره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

تو خیلی بدبینی الکی به آدمها وصله میچسبونی واقعا از حسودی بهت نگفته

عزیزم شما این حرف و میزنی چون فقط این حرکت شو الان گفتم و دیدی ازدید شما این اومد.اما رفتار های دیگه ای هم داشته ک میگم.شما درست میگی.

نگاه من به بچه جاریم دوچرخه بردم این جاریم میگه برا بچم چرا دوچرخه ندادی پول دادی

یا ب مادرشوهرم گفته هر چی برا بچش میخری برا دخترم بخر

مادرشوهرم یه کمد گرفت جرات نکرد بهش بگه

عزیزم شما این حرف و میزنی چون فقط این حرکت شو الان گفتم و دیدی ازدید شما این اومد.اما رفتار های دیگه ای هم داشته ک میگم.شما درست میگی.

نگاه من به بچه جاریم دوچرخه بردم این جاریم میگه برا بچم چرا دوچرخه ندادی پول دادی

یا ب مادرشوهرم گفته هر چی برا بچش میخری برا دخترم بخر

مادرشوهرم یه کمد گرفت جرات نکرد بهش بگه