2821
2789
عنوان

فوليكول

108 بازدید | 7 پست

دوستان چه چيزايى بخورم سايز فوليكولم بزرگتر شه ؟؟ دكتر بهم گفت فوليكول زياد دارى ولى سايزش كوچيكه ... ميشه چيزاى موثر بگين؟ چند روز ديگه بايد برم باز سونو بدم كه اگه بزرگ شده بود بهم امپول بده 

رازیانه و تخم هویج دم کن بخور البته اگه پرولاکتینت بالا باشه رازیانه مصرف نکنی بهتره ..چیزای گرم و مقوی مصرف کن ...پیاز درمانی کن...

دکتر قرص تحریک تخمک گذاری بهتون نداد؟؟

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رازیانه و تخم هویج دم کن بخور البته اگه پرولاکتینت بالا باشه رازیانه مصرف نکنی بهتره ..چیزای گرم و م ...

چرا پروژسترون و متفورمين خوردم ديروز روز هشت پريود سونو كرد گفت فوليكولت زياده ولى ريزه بايد ١٨ باشه الان ١٣ ... گفت روز ١٣ پريودت بيا سونوت كنم اگه زياد شده بود امپول ميدم ... چون من سه ساله تقريبا بچه ميخام نشده ديگه عجله دارم گفت امپول ميدم

بچه ها چرا آمپول hmg میدن؟؟ یعنی تخمک خودش ازاد نمیشه؟ منم تنبلی تخمدان دارم. الکی دارم قرص های تحری ...

قراره روزه ١٣ سونو كنم باز اگه سايزتش به حدى كه ميخواد رسيده بود بهم بده امپول ...  اچ سى دى فكر كنم قبلا خوردم ولى يكى از لوله هام بسته بود اثرى نداشت .... دكترمو عوض كردم لوله شكر خدا باز شد دوباره دارم ميرم واسه تخمك

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792