2777
2789

عربیت برای همه خوب نیست .

فقط کسانی که خانواده داغون و طایفه دشمن دارن خوبه .

جمع میکنن میرن غربت . کسی هم نمیفهمه که کی هستن ..

اگه تونستی برگرد .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عربیت برای همه خوب نیست .فقط کسانی که خانواده داغون و طایفه دشمن دارن خوبه .جمع میکنن میرن غربت . کس ...

برای ادم های بی کس خوبه ک براشون فرق نداره مث من.. وگرنه اونایی که کس و کار دارن داغون میشن خیلی سخته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عربیت برای همه خوب نیست .فقط کسانی که خانواده داغون و طایفه دشمن دارن خوبه .جمع میکنن میرن غربت . کس ...

دارم دیوونه میشم دوسال شده و هنوز من متنفرم ازینجا..واقعا اگر جور بشه در اولین فرصت برمیگردمممم

برای ادم های بی کس خوبه ک براشون فرق نداره مث من.. وگرنه اونایی که کس و کار دارن داغون میشن خیلی سخت ...

وای فک میکنی..غربت واقعا سخته واقعا بدههههههه..خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

منم غربت هستم چون کسیو ندارم شهر خودم برام فرقی نداره ازتنهایی اذیت میشم ولی هیچ کجا کسیو ندارم...

وای الهییی..ولی تنهایی خودش هم کلی اذیت میکنه اصن باعث افسردگی میشه داغون میشه آدم

وای الهییی..ولی تنهایی خودش هم کلی اذیت میکنه اصن باعث افسردگی میشه داغون میشه آدم

اره همی تنها مشکلن همی تنهایم هست خیلی سخته.. بچه هام هستن ولی برام جبران نیس... چجور تحمل میکنی غربت رو دور از خانوادتو...

اره همی تنها مشکلن همی تنهایم هست خیلی سخته.. بچه هام هستن ولی برام جبران نیس... چجور تحمل میکنی غرب ...

الهی بچه دارییی🥹🥹 خدا حفظشون کنه ایشالا..من والا داغونم بخدا اصن تحمل ندارم همش خونم افسرده شدم همش دارم اینور اونور میرم دکتر..هر چی میخام هی خودم سرگرم کنم هی اتفاقا زندگی هی مسیولیت ها هی فلان..همش دنیا داره پارازیت میندازه الان تبدیل شدم به ی ادمی ک همش عصبیه و هزار مریضی گرفته..خیلی بده واقا..انگیزه هیچ کاریم دیگ ندارم