2777
2789
عنوان

رژیم اب درمانی

257 بازدید | 33 پست

سلام دوستان میخام رژیم آب درمانی ۴۰ روزه بگیرم ده کیلو اضافه دارم ۶۰ کیلو ام میخام بشم پنجاه کسی هست بیاد باهم بگیرم هر روز همینجا اعلام کنیم انگیزه بدیم چون تنهایی سخته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چه کاریه!؟

یه مدت نون و هر چیز قندی حذف کن لاغر میشی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

فکر کنم تنها کسی که دلش میخواد مث تو باشه منم...

میای با هم بگیریم؟

ولی فقط و فقط آب باعث فشار مغز و سکته میشه یکمم باید یچیزی بخوریم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ینی ۴۰ روز فقط اب؟ داغون میشی

اره یه دوره قبلا گرفتم خیلی خوب  بود کلاهم واسه سموم بدن و اینا خوبه قبلن گرفتم فوق العاده هم لاغر شدم و سایز کردم ۶۵ بودم شدم ۵۵ پوستم هم خیلی خوب شده بود روشن شده بود و جوشام کلا ازبین رفته بودن

ولی باز حواسم نبود پرخوری عصبی داشتم ۵ کیلو اضافه کردم هدفم ۵۰

یکم توضیح بده

یعنی ۴۰ روز فقط اب میخوری قهوه چایی دمنوش 

اگه ضعف کردی هم دوسه تا خرما یا یه قاشق عسل با آب میخوری روز اول که زاد سخت نیست به بعدش تا روز پنجم سخته بعد دیگه اذیت نمیشی و عادت میکنی بهش

فکر کنم تنها کسی که دلش میخواد مث تو باشه منم...میای با هم بگیریم؟ولی فقط و فقط آب باعث فشار مغز و س ...

اگه تو دوس داری کنارش چیز دیگم خاستی میتونی بخوری ولی حواست به کالریش باشه کلا اگه پایه ای باهم بگیریم من بیشتر واسه اینش میگم هر رو اینجا بگیم اعلام کنیم انگیزه بدیم روحیه بگیریم پایه ای از فردا شروع کنیم

سلام غیب شدی😂

سلام نه بابا بعد ۱۲ پیام دادم دیدم رفته توی لیست انتشار 

پایه ام فقط من سعی میکنم اب زیاد بخورم با ابلیمو یا دانه چیا و سرکه و از این دست چیزا اب خالی خوب نیست.

چایی بدون قندم میتونی بخوری.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

سلام نه بابا بعد ۱۲ پیام دادم دیدم رفته توی لیست انتشار پایه ام فقط من سعی میکنم اب زیاد بخورم با اب ...

من از دیروز دیگه شروع کردم امروز روز دوممه 

خداروشکر خوب بود اول صبح یه قهوه خوردم بعد هروقت احساس گشنگی میکردم آب میخوردم و وز اول سپری کردم  نوبت امروز روز دومه😊

من از دیروز دیگه شروع کردم امروز روز دوممه خداروشکر خوب بود اول صبح یه قهوه خوردم بعد هروقت احساس گش ...

من بخاطر تیروئیدم اگه هیچی هیچی نخورم میمیرم😅

منم چیزی نخوردم آب گرم بیشتر میخورم.

هرچند رمقی برای ورزش نیست ولی سعی میکنم فعالیت هم داشته باشم همون یه ذره که میخورم رو بسوزونه.

چند کیلویی؟

من ۹۳