دیشب که پاگشایی داشتم بچه خواهرشوهرم خیلی خراب کاره همبن دیشب رو تختی بچمو پاره کرد کله مجسمه مو شکوند بهش یاد داده بودم موقع بازی اجازه نده بچه ها در کمدی که توش لباس و بشقاب سیسمونی و عروسکای گرونشه باز کنن دوسا و نیمشه ولی خیلی حالیشه دخترم خیلی خوب متوجه حرفام میشه احتمالا دیشب میخواستن بازکنن اینم گفته اجازه ندارم حالا امروز اومدم خونه مادرشوهرم داشتیم حرف میزدیم اون یکی خواهرشوهرم گفت اره میخواستن کمدشو باز کنن دخترت نزاشته من چیزی بهش نگفتم ولی الان دلم یه جوریه چی جوابشو بدم خدایی به جز اون کمد کل اتاق دخترمو کنفیکون کرده بودن و کلی خراب کاری الان چی بهش بگم اروم بگیرم
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
میگفتی اختیار اتاق و وسایلش رو به خودش دادم بعدم میگفتی قربون بچم بشم با توانایی نه گفتن ...
اره خودش مراقبه ولی روتختیشو دلم سوخت خدایی بابام پانصد تومان پولشو داده بود حالا شوهرم میگه فدا سرش حرصم گرفت ازش اینم از خواهرش بدتر عصبی شدم
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
واقعا افرين به دختر خيلي خوبه كه بهش نه گفتن ياد دادي.زنده باشه
ممنون از بچگی باهاش حرف میزدم کوچک تر بود حالا خداروشکر خوبه به حرفام گوش میده حالا خونه خودشون میری مسجده همه چیشونو جمع میکنن
عزیزم خدا دخترت حفظ کنه ماشاالله پسر من دو سال و نیمه است هر چی مدارا می کنم باهاش باز اصلا حرفم گوش نمیده همه چیز واسه خودش میخواد دیگه هیچ جا احترام ندارم ناهار مهمون بودم خونه جاری حس میکردم فقط منتظرن که خدا حافظی کنم حتی وقت اومدن یه تعارف نکردن بهم خسته شدم دیگه
بگو بچه تو این سن قلمروئشو تعیین میکنه حتما دوست نداشته بده اطرافیان و بزرگترا هم نباید به زور وسیله ...
میدونم اینو عزیزدلم ممنون ازت
عزیزم خدا دخترت حفظ کنه ماشاالله پسر من دو سال و نیمه است هر چی مدارا می کنم باهاش باز اصلا حرفم گوش ...
عزیزم یه دوره ای لجباز میشن اصلا نباید جلو جمع باهاش وعوا کنی تا میتونی باهاش با ارامش صحبت کن